Volias que et digues com ets, ets únic, increible,

Un relat de: Somia amb mi
- No és fàcil descriure la manera de ser s'una persona, ja que totes són úniques i per molt que u intentes, no podria descriure't, perque amb paraules no puc expressar tal i com ets, ja que diria coses que altres persones tambe tenen, i no acabaria de dir que ets única.
+ Estic d'acord, no es gens fàcil, pero si hi penses una mica al final et surt. Diga'm com sóc o com creus que sóc.
- De vritat, que no és facil, sino intenta-ho amb mi.
+ Mira:
Donç tu, ets bona persona, guapo, divertit, que per el que veig t'agrada ajudar a la gent, et preocupas per les coses, pero avegadas tambe pasas una mica de tot. Nose amb els demes, pero a mi m'has ajudat molt, mes del que alumillor pensas i per aixo se que ets diferent als demes,nose com dirtu ets especial saps?
(Ets imprecindible, únic. Ets la persona més meravellosa que he conegut. Ets increible, i la vritat no se que faria sense tu)
- oixx.




Jo: aixo, es un tros de la conversació que he tingut amb el noi al que estimo. No som novios, no som res. Nomes dos amics. El que poso entre parentesis() no li he dit, no he tingut forçes, pero em moria per dir-li, per demostrar-li que l'estimo com a ningú, pero no em pogut. Ell, al final no m'ha dit com ell creu que sóc i com em veu coma persona, pero ma dit que sóc única, i que per ell es imposible expresar amb paraules la manera de ser d'una persona. Pero saveu que? No m'ha importat, perque m'ha fet feliç nomes dienme que sóc única, no m'ha fet falta res més.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Somia amb mi

Somia amb mi

12 Relats

7 Comentaris

10880 Lectures

Valoració de l'autor: 9.99

Biografia:
M'encanta llegir. Escriure es el meu hobby, u faig sempre que necesito mostrar el que sento. Tinc 13 anys i sóc de Barcelona. Jo tinc la meva propia visió de la vida i de tot el que m'envolta. El meu lema, o la meva frase, la que em descriu es: Nothing Lasts Forever (Res dura per sempre).