Una gran oportunitat

Un relat de: lamusa

Em vaig despertar com cada dia en mig d'un son. Vaig somiar que havia quedat amb el noi que tant fa bategar al meu cor, i que cada cop que el veig em poso a tremolar. Aquest noi m'ha robat el cor, m'ha donat ganes de viure. Ell ho és tot per mi, sempre que estic trista penso amb ell i la meva tristesa desapareix.

Vaig vestir-me, vaig esmorzar, ja era l'hora d'agafar el ferrocarril. Al arribar a l'escola estava ell amb els seus amics al veure'l em vaig posar tota vermella com un tomàquet, va mirar cap a mi i va somriure, el meu cor va començar a bategar molt ràpidament.

El timbre sonà, era l'hora d'entrar a classe, ell va desaparèixer, el vaig voler buscar per parlar amb ell , però vaig tenir que anar cap a classe. A l'hora del pati vaig baixar a la biblioteca per trobar-me amb la meva millor amiga la Laura i allà estava ell, amb una companya.

El veure'ls junts em va entrar un odi terrible per aquella noia. Vaig anar a parlar amb ell i vaig quedar amb ell a la biblioteca per la tarda per estudiar junts, era la meva oportunitat per declarar el meu amor per ell, però va aparèixer ella.

Estàvem els dos junts i de sobte quan jo anava a dir-li el que sentia per ell va aparèixer ella, el meu cor va ser trencat. Es va quedar am nosaltres estudiant , la meva oportunitat va desaparèixer i encara avui intento trobar una altre oportunitat per expressar els meus sentiment per ell. L'estimo massa.

Comentaris

  • F. Escandell | 18-08-2009

    Felicitats per tenir el valor d'intentar dir-li el que sents. Saps? Per molt forts que ens considerem a vegades, davant de l'amor tots som persones dèbils, fràgils... A mi em costaria moltíssim dir-li el que sent a la persona que estim, i probablement mai no ho faria.

    Una besada!

  • cor trencats esperant una oportunitat[Ofensiu]
    jOaneTa | 05-07-2007

    A totes ens ha passat això alguna vegada.
    Totes i potser tots, hem patit estimant algú sense haver-li dit.
    Totes hem odiat a aquella que s'ha acostat més del comtpe a ell o que ens ha "fotut" un moment màgic d'intimitat.
    Però totes hem après que tard o d'hora s'arriba a superar.
    Ànims i tingués valor per declarar-te. Com deia un amic meu:
    Qui no arrisca no pisca.

    Petons.

    jOaneTa

  • dimarts[Ofensiu]
    Rogal Mar | 05-04-2007

    dimarts