Una carta per...

Un relat de: Xavi_88_Friki_88

Estimat,
et volia parlar d'una cosa molt concreta que tenim els dos, i és que et vull dir i recordar aquells moments de tranquilitat, aquelles estones de riure que em donaves, tantes coses que em feies comrendre, quan seiem al banc i ens estavem una bona estona. Jo només et volia dir que els anys passen i les modes també, però tu pensaràs que m'ho han recomenat els meus amics, doncs no, la idea de deixar-te ha sigut del meu pare, i per no complicaro no em segueixis més, ja sé que és trist però és per el bé, per el bé d'aprendre més coses de la meva edat. No t'ho prenguis malament però no et vui veure més.
Et deixaré i tu t'haurás de tornar-te a posar a aquell lloc quan jo et vaig agafar-te.

adeu llibre, tu has sigut el
millor de tots.


Comentaris

  • Correcció d'escriptura bàsica[Ofensiu]
    Endevina'm | 06-03-2009


    Estimat,
    et volia parlar d'una cosa molt concreta que tenim els dos, i és que et vull dir i recordar aquells moments de tranquil·litat, aquelles estones de riure que em donaves, tantes coses que em feies comprendre, quan seiem al banc i ens estàvem una bona estona. Jo només et volia dir que els anys passen i les modes també, però tu pensaràs que m'ho han recomanat els meus amics, doncs no, la idea de deixar-te ha estat del meu pare, i per no complicar-ho no em segueixis més, ja sé que és trist però és pel bé, pel bé d'aprendre més coses de la meva edat. No t'ho prenguis malament però no et vull veure més.
    Et deixaré i tu t'hauràs de tornar-te a posar a aquell lloc quan jo et vaig agafar-te.

    adéu llibre, tu has estat el millor de tots.

    A nivell bàsic ortogràfic, queda millor sense faltes, com està ara més o menys.
    Si vols escriure, per poc que sigui, fes-ho utilitzant un corrector ortogràfic, i després podràs posar 7 a gent que escriu mil cops millor que tu, de moment amb el comentari i sense valorar ja tires.
    I no em ficaré en la construcció del relar, que deixa força a desitjar, i de moment no et valoro, però et mereixes un cinc.


  • ei, xavi[Ofensiu]
    marieta | 07-02-2009 | Valoració: 9

    quina carta més maca està molt ben escrita, i es veu que li tenies (i li segueixestenint) molt carinyo a aquest llibre.
    de la teva amiga Maria T.

  • soc la Lidia![Ofensiu]
    LidiaL. | 01-02-2009 | Valoració: 9

    ey xavi t'ha sortit molt bé, m'hagrada molt.

    Segueix així.

l´Autor

Xavi_88_Friki_88

1 Relats

3 Comentaris

703 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Últims relats de l'autor