Un mal dia per escriure

Un relat de: Jeremies Bover

Cau la nit d'amunt la plàcida mar, un vent suau acaricia la pàl·lida lluna plena, cau la temperatura a la vora del mar. És el moment on m'envaeix la pena. Sentiments, dolors i penes, tots brollen per les meves venes, el cor batega salvatge per poder superar l'ultratge. La pàl·lida i plàcida lluna plena s'adona totalment de la meva pena, i la plàcida i tranquil·la mar veu com d'això no podré escapar.
Poetes de mitjanit, escriuen paraules de gran esperit. Filòsofs de cul d'ampolla, defineixen situacions embriagats en colla. Tothom i diu la seva, però ningú encerta la treva. Rauxes de melangia, bacils d'apatia, el cor pres de fatiga i l'anima animal que hem castiga, son injuries d'antigues gestes, passades festes, bacanals que amalgamen noves pestes. Com cada matí, quant hem llevo, mentre m'espolso els somnis del cabells... hem sento espès, l'alcohol totalment estès, les venes plenes d'excés i amb el sexe encès.

Comentaris

  • Sort que és un mal dia per escriure[Ofensiu]
    criptonita | 07-04-2005 | Valoració: 9

    Res de mal dia per escriure. Les teves paraules tenen un ritme... No et preocupis que tothom té dies tristos. La frase "espolsar els somnis dels cabells" és genial!

l´Autor

Foto de perfil de Jeremies Bover

Jeremies Bover

22 Relats

31 Comentaris

38237 Lectures

Valoració de l'autor: 9.46

Biografia:
Nat en una tardor de mitjans dels setanta en una ciutat de la Catalunya central, convisc escopint crues febleses i escrivint metàfores enravenades.
Sóc autodidacta i la meva passió és llegir, escriure crec que ja va lligat amb la lectura. Vull fer-me llegir perquè tothom opini, així que a comentar-me s'ha dit (accepto crítiques).
Jo també us llegiré a tots.