Un mal despertar

Un relat de: David_Gil
Què està passant? On soc? Alguna cosa pesa a la meva mà. Estava dormint? Però estic dempeus. No importa, obro els ulls.
Als meus peus una noia rossa, vestida de... policia? Està bastant malmesa i té una ferida important al cap. L'objecte a la meva mà és un maó ensangonat. Fins i tot la meva ment dolorida pot trobar la relació entre tot, però que trobi la relació entre tot no vol dir que li trobi el sentitt. Jo abans era a... Fent... Per més que ho intenti estic en blanc, o en vermell. La imatge de la noia i la sang, la sang i la noia si que la tinc present. És clar, sang. Ara veig... un quirófan? No m'ajuda massa pero anem pas per pas, toca recordar. Com em dic? R... Ri... Ricard. Si, si això és! Quina felicitat més absurda la de recordar el teu propi nom, i més donades les circumstàncies.

Benvingut de nou a la vida Ricard. Això és un missatge automatitzat de Lunaris Inc. enviat directament al seu còrtex cerebral. Sentim molt informar-lo de que va morir el passat 13 de gener a causa d'un accident automobilístic. Però no es preocupi! Gràcies a les condicions i bases legals del seu contracte laboral amb Lunaris Inc. s'ha activat la seva clàusula de resurrecció i s'ha completat el procés en 137 dies. Tal i com s'estipula al contracte, el cervell binari central de Lunaris Inc. ha analitzat les seves variables vitals al moment de mort i mitjançant un procés estocàstic iteratiu ha determinat i generat la continuació analítica de la seva vida en l'absència de l'accident fatal. Ara vosté reprèn aquesta existència. S'espera que arribi al seu funcionament òptim entre 24 i 48 hores després de la seva activació. L'esperem de nou en el seu lloc de treball a Lunaris Inc. el dilluns a les 9:00 hores.

Podria riure però crec que els meus músculs no han entés la broma. Per què m'involucro amb robots? Jo que era tan feliç recordant el meu nom i ara es veu que ells han recordat i refet la meva vida. Què hi farem, ja se senten les sirenes de la policia.

Comentaris

  • Relat rebut[Ofensiu]

    Relat rebut correctament. Entra a concurs.

    Recorda, ja no el pots esborrar!
    Qualsevol dubte contacta amb nosaltres en el nostre correu:
    concursos.arc@gmail.com

    Gràcies per participar.


    Comissió XIV Concurs ARC de microrelats

l´Autor

David_Gil

1 Relats

1 Comentaris

106 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Últims relats de l'autor