Un dilluns normal i corrent

Un relat de: ricardo_carter_14

Dilluns al matí, creus que volem anar al colegi els alumnes?,crec que no!!! Pero hi tindrem que anar, primera classe naturals, el profesor que no sap de que parla nomé ens diu la pagina i l'exercici,ja que no ho sap explicar,despres el que ens faltava era anar amb el manel un profesor que es creu guapo i aixo no es lo més fort sino que es creu que escriu bé, ell ho intenta pro no pot el seu fort no es escriure. La cosa comença a millorar ens toca informatica amb el professor de teconologia.
Hora del pati, es el moment de anar a desfogarse jugant a algun esport, despres del esbarjo ja estem més desperts i ens toca català, el professor més enrollat de tots En"Homen" si ell vulges no vindriem mai a classe ja que ell sempre ens explica les vacances llarges que tenien quan hi havia un festa en el seu poble, quan ens explica aquestes coses a nosaltres ens fa rabia.
Matematiques es la seguent asignatura i aquesta a mi m'agrada per avagades ratlla ja que tenim que copiar moltes coses a la llibreta pero amb la professora hi ha molt bon rotllo.

cuntinuara .....

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

ricardo_carter_14

3 Relats

2 Comentaris

8179 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00