Un bany de Sol

Un relat de: jrrof

06/07/2008
Ahir vaig dir-me que prendria "un bany de SOL" Sí ho vaig fer, però sols va durar fins a les 12:30 hores, un espant més per la dona i família, i per permetrem després conèixer a la Dra. Judit i la infermera Carme, vaig sortir cosit i arreglat (allunyat del front i en línia recte 4 punts més al meu cosit cap)

Els fets:
Envalentint per l'energia solar… ahir vaig ser un home sense por, un home agosarat, un home rallant els perills, un home feliç, un home em pau en si mateix, un home que viu sense pensar en les mancances, un home lliure, buscat el millor sol, un home que d'atrevit avui inclòs a fer córrer la hamaca, un home que si va estirar, seure, menys posar-s'hi d'esquena, un home que desafiant els perills va dutxar-se a raig de mànega, un home que va regar totes les heures i l'arbrat del jardí, un home endreçat, un home que ha volgut enrotllar la distesa mànega, un home ajupit fen anar la maneta per replegar-la, un home que s'ha tombat, fent un tomballo, o capgirell, o capgirolla, o capgiró, un home que de nou fa l'estrena del mes de *juliol, un home que para tota l'impulsa't cos amb el cap, un home que viu malgrat tot aquestes aproparies feliç! un home feliç per explicar-vos-ho, un home que li sap greu per la dona, ella és la que pateix directament tots els sotracs que la vida em regala, un home que en té una més al sac dels improperis per explicar, un home que ha fet 45 de caigudes des del diagnòstic 10/05/2001 d'una ELA (esclerosis lateral amiotròfica)

Compteu-hi us he dit un home un munt de vegades un home, però aquest un home sense vosaltres sols seria... un homenet o un home vulgar que passaria desapercebut per la vida, els espants i les estadístiques, un home qui s'estima la vida és un home en Josep que us vol donar a tots els que em llegiu una forta abraçada i coratge i endavant!

Paraula d'un home (el *juliol en 3 anys diferents, punts al cap)

un home ha escrit això ometin els punts, no nià cap, tret els que m'han donat al cap i els que hi tenia "Sigueu feliços. Empastifeu el món de felicitat. En falta per tot arreu. Jo ho faig sempre axis, i a fe que em quedo a gust"

07/07/2008 Apunt_ Avui per una cura m'ha atès la infermera Mercè
11/07/2008 Apunt_ El divendres amb traurà el punts i ja tot serà per recordar

Comentaris

  • paraules directes al cor[Ofensiu]
    jrrof | 09-07-2008

    costa tant poc i molt dir gràcies, sincerament bocidecel GRÀCIES per les teves paraules que van directe el cor, també per el 10 atorgat (espero no siguin punts ja que com he dit en vaig sobrat) bocidecel a la vida i per la vida CORATGE I ENDAVANT!

  • Un 10 per tu....[Ofensiu]
    bocidecel | 09-07-2008 | Valoració: 10

    No valoro com escrius, valoro el que dius, valoro el teu esperit que és el que més importa. Un 10 per les ganes, un 10 per la vida que brolla de les teves paraules, un 10 per "un home sense por, un home agosarat, un home rallant els perills, un home feliç, un home em pau en si mateix, un home que viu sense pensar en les mancances, un home lliure", un esperit que hauria de ser un mirall per a nosaltres.
    Una abraçada i endavant!! No hi ha cap direcció més per triar que la que fa avançar amb la força que surt del cor i de l'ànima.

l´Autor

Foto de perfil de jrrof

jrrof

18 Relats

10 Comentaris

12834 Lectures

Valoració de l'autor: 9.50

Biografia:
després d'una vida de treball...ara des de l'estudi actiu "on veig passar el temps"

m'agrada la FOTOGRAFIA de pedres, coses insòlites, flors i tot lo que trobo per el camí que m'entra per l'ull de la càmera...

des d'aquí us convido a visitar-me, gràcies...

http://www.facebook.com/jrrof //
http://blogs.avui.cat/jrofrof/ //
http://jrrofi8mes.blogspot.com/ //

http://enfoques6ela.blogspot.com/ //

http://opinemlagarriga.blogspot.com/