Tornar a somiar

Un relat de: Artur Caelles

relatsencatala.com adverteix que aquest relat contè llenguatge que pot ferir algunes sensibilitats. No recomanat per menors de 18 anys.

Aquesta nit he tingut un somni, com moltes altres nits, però amb algo que feia potser anys que no em passava.

He somiat que estava al camp, passejant a cavall, cosa que no és extranya, perquè m'agrada molt montar a cavall, i ho faig sempre que puc, sobretot a les vacances d'estiu.
El fet és que en aquesta ocasió, hi havia una noia jove, una mica grassoneta, d'aquelles que no te les mires quan passen pel carrer... Vestia unes malles negres, molt ajustades, i segurament devia vestir un tanga, perquè les malles se li ficàven dins la ratlla del cul, dibuixant-lo perfectament, tot i que era un cul més gros del que a mi m'agraden, però tot i que la noia no m'agradava gens, el cul tenia el seu què.
Mentre estàvem per allà, de seguida he vist que la noia mostrava un interès descarat per mi. Volia parlar amb mi, em somreia i volia que muntéssim junts a cavall. Finalment, potser per vergonya i per voler evitar una situació violenta, he accedit a que muntés una estona amb mi, asseguda al meu davant.
Recordo que muntàvem el cavall a pèl, sense sella, jo duia les regnes i ella seia al meu davant. Amb les malles negres i l'esquena recta, les galtes del seu cul s'acostàven a la meva pèlvis i he començat a notar que ella s'enretirava enrera, per sentir el contacte de les seves galtes amb el meu paquet. Per la meva part, notava que les galtes d'ella, dins la malla que es ficava dins la seva ratlla del cul i que afavoria una separació entre elles justa per donar cabuda al meu paquet anaven venint cap a mi, i que el meu paquet quedava entre les galtes del seu cul. He notat que ella seguia tirant enrera, mentre girava una mica la cara, mirant-me de reüll mentre somreia amb una cara entre desitjosa i tímida.
Jo, en un primer moment he sentit que em fotia aquella situació, perquè jo no hi volia res amb aquella noia, però tampoc m'he tirat enrera, per no perdre la posició còmoda per muntar. El cavall caminava molt lentament, no trotàvem, i els nostres culs no s'aixecaven del llom de al bèstia, però sí que notàvem el vaivé del seu pas.
Ella apretava el cul enrera, i jo ja notava el meu membre que es començava a estimular, sentia la presió de les galtes i la verga que es ficava entre elles. Al final m'he avandonat a l'estimulació, li he agafat els malucs amb les dues mans, i la he apretat contra mi, i ella s'ha tornat a tombar, mirant-me de reüll amb el somriure a la boca. Cada vegada que tibava amb les dues mans de la seva cintura cap a mi, sentia el meu membre que se li clavava, m'he anat abandonant i excitant, sense pensar, només sentint, m'he oblidat de ser educat, de quedar bé, d'ella, del cavall i de mi... i he pensat que si continuava així, al final em faria córrer. En quatre o cinc apretades, ella ja arquejava l'esquena, curvava els ronyons i feia que el seu cul retrocedís cap a mi i es mengés el meu membre, i jo l'apretava encara més cap a mi. Al final, he sentit que em venia l'orgasme, i per un instant he pensat que estàvem els dos allà, amb el cavall, que anàvem els dos vestits, i que hi hauria més gent quan descavalquéssim, però això ha estat només un instant, i de seguida m'he abandonat al plaer, i m'he corregut, dins els meus pantalons, tan me fotia tot, i suposo que ella ni ho deu haver notat.
Quan hem descavalcat, he entrat al vestuari i m'he canviat els pantalons, he tornat a sortir, i he fet com si res. Llavors però, m'he despertat, m'he mogut dins el llit i he sentit una mullena sobre la panxa, i allà hi havia la proba del meu orgasme, una fantàstica correguda dins el llit...

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Artur Caelles

2 Relats

1 Comentaris

1656 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Biografia:
http://animaldebosc.blogspot.com/