T'estimo infinitament

Un relat de: Estel Corbera
Encara que portem poc temps junts, ets el més increïble que m'ha passat. Gràcies per ensenyar-me a que es pot tornar a començar i què cada paraula en una relació té un gran valor. Pot ser la por de tornar a perdre em va encegar completament per un temps i no veia realment quina persona tenia just el meu davant però prometo valorar cada moment que estiguem junts, intentar fer-te el noi més feliç del món i regalar-te el millor de mi per tal que sempre ho puguis tenir present.
Realment no saps el que m'arribes a fer sentir, els teus petons, les teves paraules, els teus somriures, les teves mirades...és que tot de tu m'encanta. Sobretot els teus t'estimo! En fi, són detalls tan perfectes que ja no sabria que fer si algun dia no els arribo a sentir
Vull donar-te les gràcies per deixar-me saber que eres real. Saps què? Només vull imaginar i crear un món on només existim tu i jo.

T'estimo molt!

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Estel Corbera

8 Relats

3 Comentaris

9359 Lectures

Valoració de l'autor: 9.67

Biografia:
Tinc poca experiència en la vida per el que fa escriure, es un hobbie i no hi ha dia que no agafi un boli un paper i escrigui algo. Espero poger-ne publicar més!