SALUT!!

Un relat de: dam.dolo
María es dirigia al treball amb metro, tenia un mal de cap espantós i s'havia pres un calmant per poder aguantar un nou dia de treball. De sobte va notar una burxada en el costat esquerre del cervell que la va traspassar i va caure desmaiada. La gent s'arremolinava al seu voltant sense saber què fer, fins que va arribar l'ambulància i la van traslladar a l'Hospital. Van avisar a la seva família. Li havia donat un *ictus, va passar dos mesos en coma. La seva parella i els seus pares estaven destrossats. Abans mai havia tingut una malaltia d'importància, tenia 35 anys i tota la vida per davant, quan el destí li va fer una jugada, una mala jugada i tota la seva vida va canviar de sobte. Va sortir del coma i amb el temps s'ha anat recuperant de la paràlisi del costat esquerre.
La recuperació ha estat i és molt dura però hauríeu de veure-la, té una calma, una bellesa interior i exterior que et desarma. Amb el seu sentit de l'humor i les seves ganes de viure ens dóna una lliçó a tots.
No ens adonem de l'important que és la salut, sobretot quan som joves. Busquem l'amor, els diners, el treball. Però qui busca la salut?. Tots tenim salut, en major o menor mesura. Només la trobem a faltar i la busquem quan ens falta. Com crec que els desitjos es compleixen, més tard que d'hora, és broma… Et desitjo salut.

Comentaris

  • Reacció positiva[Ofensiu]
    Joan G. Pons | 24-02-2013 | Valoració: 10

    Bona descripció d'una situació i la capacitat de reacció.
    Estimulant el que escrius:
    "La recuperació ha estat i és molt dura però hauríeu de veure-la, té una calma, una bellesa interior i exterior que et desarma. Amb el seu sentit de l'humor i les seves ganes de viure ens dóna una lliçó a tots. "
    La calma...sentit de l'humor..... molt bones reaccions.

l´Autor

dam.dolo

3 Relats

5 Comentaris

1402 Lectures

Valoració de l'autor: 9.99