Retrobament després de practicar sexe telefònic

Un relat de: Natalia Gomez
Comencem a parlar de sexe d'una forma natura,l bé, era el meu millor amic, un dels pocs homes que em coneixia, i habia tingut cyber sexe amb molts abans que ell, encara que amb ell no hagués tocat el tema de cyber sexe, i sexe telefònic, pot dir-se que jo ja no sentia vergonya.

Ens citem una vegada per conèixer-nos, i ens vam conèixer. Després de conèixer-nos, vam seguir xatejant amb els nostres desitjos a flotació. Ell no era calent per aquell temps, podríem dir que jo vaig ser la que el vaig fer calent, doncs la seva temperatura fins avui ha aconseguit graus insospitats. Després d'haver-nos conegut comencem a parlar de sexe, ens introduïm tant a aquest tema que acabem tenint sexe telefònic. Mes tard parlem per telefono, mes excitats àdhuc, i vam tenir sexe telefònic. Vaig tenir un orgasme enganxada a l'auricular, mentre acariciava el meu clítoris en moviments circulars, i m'explicava com tenia els seus genitals. Ho desitjava com mai, I el millor passat una setmana després quan ens vam tornar a veure, Sense deixar aquest ritu de tenir sexo telefonico x totes les nits fins que ens vam tornar a veure.

Havien passat unes dues setmanes i jo l'estava desitjant com a boja. L'amor ja no era tant sinó el desig, de solament pensar en ell; el meu clítoris s'inflava i em mullava d'imaginar les delícies que em deia cada nit per telèfon. Portava una samarreta sense mànigues i un pantaló ample. Jo portava jeans i una brusa de tirants color negra, amb un collaret que pegava en l'inici dels meus sins, on comencen a corbar-se. Jo li havia comentat que tènia una fantasia: Que era fer alguna cosa a la via publica, amb tots els perills que suposen, i no m'importava en el mes mínim altres coses, solament complir-la. Hem va dir que la compliria si jo volgués, que l'estava disposat a satisfer-me.

Aquest dia em vaig perfumar i arreglar molt bé perquè em veiés, arribem a una part per on passen les actuacions i ens vam posar a practicar. Estava aproximadament a un metre meu de distància, jo estava enfront asseguda amb les cames a dalt i mig oberta, i veia que apuntava la seva mirada cap a la meva vagina molt discretament. Vaig començar a acariciar el collaret que carregava lloc que queia entre els meus pits, i ell mirava. Li vaig preguntar si li agradava com em veia. Li preguntava perquè, sabent que estava excitat, i si més no vaig pensar, estava excitat, notant la seva mirada. Es parava a cada estona, encara que àdhuc no tènia erecció, i s'acomodava el seu gran embalum. Jo no portava sostens solament la brusa i es marcaven els meus mugrons, ell mirava dissimuladament, i quan no passava ningú, em prenc la mà, i sorpresa deixi que la portés cap a sobre del tancament el seu pantaló. Vaig tocar i li vaig notar molt dura, Apropo la mà i comença a acariciar-me els turmells per sota del meu pantaló, ficant-me les mans i excitant-me amb les seves carícies. Havíam confessat els nostres punts dèbils i aquest era el meu. Excitada, En plena via publica, Vaig voler contenir-me però no ho hauria aconseguit. Despues vaig notar que es baixava el tancament del pantaló i la meva mà, la va introduir allà, sense que m'ho dit, el miro a els ulls i la toco per sobre del boxer, estava alguna cosa humida i el cap estava especial per xuclar-se. Obro el seu boxer i li agafo la seva heina que tènia dura,li començo a massejar-la suaument de la base al capdavant, toqui les seves pilotes, peludetes i ben calentes, i jo estava posant-me cada vegada mes divertida per això que estava passant. Una experiència inoblidable després d'haver tingut sexe telefònic amb ell

Des de llavors tenim cyber sexe i sexe telefonico x... I segueix sent el meu amic que més m'estimo.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Natalia Gomez

1 Relats

0 Comentaris

2651 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00