Res Cogitans

Un relat de: ruth/angie

INTRODUCCIÓ

La gran pregunta en aquests moments és: és gay? Si si, curiós però cert. Fixem-nos sinó en alguns trets característics del seu ser: majoritàriament va amb camisa per dins els pantalons, aquests els porta ben amunt, i no ens deixem les sabates, o més ben dit mocassins. Després tenim la col·locació del seu cos, sempre amb el pompis cap a un costat, una mà dins la butxaca dels pantalons, el barret de copa, la cigarreta a l'altre mà i si pot ser recolzat en alguna superfície. I finalment el parlar, amb un timbre agut al final de les frases, i les vocals "e" i "o" majoritàriament tancades.
Deixant de banda la seva orientació sexual que de moment no és important (però més tard serà imprescindible) centrem-nos en el seu caràcter i personalitat, que és el que interessa ara per ara. Ningú millor que ell sap com és però tal i com es mostra de portes en fora podem concloure que l'"ego" predomina en els adjectius que el qualifiquen: egoista, egocèntric… Sempre fent-se publicitat, parlant d'ell en tercera persona com si fos el gran Mestre dels mestres (cosa que, sent subjectius, no descarto encara), comunicant-se sempre només amb aquells que li poden interessar, gent més gran o amb grans qualitats musicals. Però també en sabem d'ell, pel que hem llegit, que té un cantó dolç, l'amor. Sempre parlant-ne, ja sigui en tercera o primera persona (sigui com sigui no podem concloure de cap de les maneres que estigui parlant d'ell mateix, sempre hi ha el jo poètic), que si ara me li declaro, que si ara li faig l'amor, descrivint les dones de la manera més bella possible. La majoria dels seus relats en parlen, fora bo llegir-los.
Què més se'n podria dir d'ell? Doncs potser la seva característica essencial, la seva bellesa innata captada per els meus ulls (no tothom ho veu de la mateixa manera). Tot ell és fantàstic i meravellós. Potser en podríem dir idealització, perquè en el fons, jo no el conec, no més sé el que veig, però tot i així aquesta idealització pot passar al terme enamorament en el moment en què finalment el conegui, no només per saber moltes coses d'ell si no per haver parlat i estat amb ell com a amics. Però de moment ens hem de conformar amb el que hi ha.

NUS

Ja tenim resposta a la pregunta del moment: és gay? Doncs sí. Ho és, i ben orgullós que n'està. Dit això en podem treure dues conclusions: la primera, tinc bon ull per captar les orientacions sexuals de la gent, i segona: el fet que sigui gay encara m'atrau més. Cagada pastoret.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

ruth/angie

6 Relats

5 Comentaris

4774 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00