Quan tu i jo vibrem alhora

Un relat de: fosca

relatsencatala.com adverteix que aquest relat contè llenguatge que pot ferir algunes sensibilitats. No recomanat per menors de 18 anys.

Tu i jo ajaguts sobre la fina arena de la platja. La mar és brava i aquesta nit de lluna plena intenta asserenar-nos, però no pot.
Som com dues cordes de violí, tensades al màxim, i, en el moment que l'artista ho decideix comença a fer-nos vibrar amb una acceleració i passió difícils d'aturar.
Et miro i et dedico un lleu somriure que et dóna l'entrada.
Comences a actuar.
La teva mà tremolosa m'acaricia el ventre, la teva mà decidida em despulla, la teva llengua càlida i valenta em recorre els pits. No pares de dir-me que et poso calent i llavors és quan em toca a mi:
Jo t'acarono els cabells llargs que dus, et mossego els mugrons rosats, et toco el punt on resideix tota la teva passió desenfrenada i et despullo. La teva pell morena està relaxada i suau, m'encanta el reflex de la lluna en el teu cos d'àmbar tot nu.
Els dos alhora comencem a interpretar una melodia sobtada, ràpida i penetrant. Ara em recorren pel cos tota mena d'esgarrifances que són delatades per la meva pell de gallina.
Ens movem alhora i seguint el compàs a la perfecció. Tu em dirigeixes i jo em delito seguint el teu ritme.
T'agrada i m'agrada.

Comentaris

l´Autor

Foto de perfil de fosca

fosca

56 Relats

228 Comentaris

63055 Lectures

Valoració de l'autor: 9.81

Biografia:
Aquí hi diu que sóc de Tarragona i no és cert.
Vaig néixer a Reus i sempre he viscut a Reus :)