Present continu

Un relat de: Baldomero Dugo Navarro
A l'alba del dia D, les hosts de Gengis Khan, adobades en el combat al desert, infligeixen una derrota sense pal·liatius als panzer de Rommel. Alarmada pel succés, la reina Cleòpatra envia una missiva al seu estimat Juli Cèsar, on l'insta a reforçar les fortificacions frontereres de l'Imperi. Però per a quan per fi la rep, el seu nebot Brutus ha decidit assassinar el president Lincoln: aquest infame tirà que ha estat el flagell dels estats del sud. Per la seva banda, Napoleó I, autoproclamat ja emperador de França, ha considerat oportú envair l'espai aeri del Vietnam del Nord, a l'estil Apocalipse Now. Si algú no ho evita abans, la jove democràcia atenesa no sobreviurà al brutal avenç dels elefants d'Aníbal, ja que els rumors apunten que Leónidas i Jerjes segellaran la seva aliança amb un matrimoni d'Estat. Com a resultat de tot això, la Comissió Europea ha optat per no finançar el desgavellat projecte d'un tal Colom: tothom sap que la Terra és plana!

Comentaris

  • Present continu[Ofensiu]
    Prou bé | 03-12-2023

    Relat amb trasfons històric/ciència ficció/fantasia/humor... I potser més coses que ara mateix no hi caic.
    Creatiu, original i ben escrit.
    I diversió en format literatura...
    Amb total cordialitat

  • Enigmàtica complictat[Ofensiu]
    Prou bé | 03-12-2023

    Amistat? si és que s'acaben de conèixer! La complicitat es troba entre la
    temptació i la carn és dèbil...
    Amb total cordialitat

l´Autor

Foto de perfil de Baldomero Dugo Navarro

Baldomero Dugo Navarro

6 Relats

16 Comentaris

1112 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Biografia:
Em dic Baldomero, però gairebé tothom em coneix com Beri. Vaig néixer a la ciutat de Barcelona l´any 1970. Estic encantat de visitar casa vostra, envoltat de tants textos meravellosos. Porto molts anys escrivint, sobretot contes de ciència-ficció i fantasia, encara que en els últims temps m´estic obrint a qualsevol altre tema o gènere que desperti la meva imaginació i/o el meu interès.

La gran majoria dels meus relats els he escrit en castellà, encara que estic iniciant una nova etapa com a escriptor de relats en català, valorant molt els comentaris i suggeriments que pugui rebre per part vostra, per tal d´anar millorant. Moltes gràcies a l´avançada!