Poema del no res

Un relat de: DavidGB
Com he gaudit conèixer aquesta pagina, m’he atrevit a escriure uns versos.
Les següents paraules parlen d’una amistat, amistat que per una banda és vertadera i fidel, però per altra, a vegades es més .... a vegades no hi és. Tot desamor dol, inclòs a aquells que es suposa són els que fan patir. En valencià fins i tot l’absència de sentiments romàntics sonen bé.
Amb humilitat, ací van, els primers versos d’un xabal.

Amb el pes d'un somriure, amb la mà al cor, senc tota la força del teu cos, en tinc por a la por.

Busque raons per escriure’t,
afecte perdut en la enyorança,
al pas dels temps cau la esperança,
tan sols vivint per viure.

Quan llegisques aquestes paraules,
trobaràs que hi ha altres,
que trobin en les teues galtes,
la gràcia que he perdut

Tot s'ha dit,
entre glaçades i pluges,
el fred he sentit
incomoditat i dubtes
cau la nit
abans de que em jutges

Comentaris

  • L'amistat ...[Ofensiu]
    Bonhomia | 15-05-2022

    ... i l'amor són molt contradictoris dins una civilitazió i societat com les nostres. Anem tots carregats de prejudicis que, a voltes, malmeten els sentiments.


    Sergi

  • Una excel·lent estrena![Ofensiu]
    llpages | 31-03-2022 | Valoració: 10

    M'agrada el que dius i com ho dius. Hi ha sentiment i això vol dir que has escollit molt bé les paraules. Sorprèn una mica el paràgraf introductori, més que res perquè sembla que faci de justificació prèvia, la qual cosa crec que és innecessària, però si et sembla que cal, endavant, és el teu poema. A seguir escrivint, jo et seguiré llegint.
    Bona feina, David!

  • Poema del tot[Ofensiu]
    Prou bé | 30-03-2022

    Segueix, segueix escrivint! Com de natural flueixen pensaments i sentiments i com queden reflectits en els versos...escriu i et llegiré amb plaer, segur!
    Amb total cordialitat

    (Molt de mèrit)

l´Autor

Foto de perfil de DavidGB

DavidGB

6 Relats

15 Comentaris

1370 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Biografia:
Sóc un jove d'Albacete, la meua major experiència amb la llengua és haver viscut a València ciutat uns pocs anys. Se que sóc encara un principiant practicant, he de dir, però,que m'encanta com sona la llengua, dolça i elegant tanmateix m'agrada com llueix escrita.
Aquestes poden ser de les meues primeres paraules escrites en valencià!
Intente sumar i no restar, des de la trinxera, una salutació.