Petit poema d'un retorn

Un relat de: Jordi

L'habitació és tan fosca
no sé on és l'interruptor,
he d'encendre la bombeta
em fa molta por la foscor.

Això està tot ple de pols
els mobles s'han de netejar,
s'ha d'obrir tot el finestral
i que la claror pugue entrar.

Li canto una cançoneta
a una nova companya,
dorm a una teranyina
em saluda l'aranya.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer