Pau

Un relat de: lilium

La pau,
què és la pau?

Podem parlar de...

Pau en el món,
la pau interior,
el colom de la pau,
sigui la pau amb nosaltres,
doneu-vos la pau,
viure en pau,
la cultura de la pau,
la pau com a valor,
la pau com al contrari de la guerra,
fer la pau,...

I, sempre quan hi ha una guerra cridem ben fort:
No a la Guerra!!
i perquè no cridem més sovint:
Sí a la PAU!!

Comentaris

  • Moltes gràcies[Ofensiu]
    lilium | 18-11-2004

    Hola Cristina i Clàudia, enhorabona per haver-lo recitat tan bé. Té molt mèrit sense paper, és més natural que no pas llegint-ho. Moltes gràcies per tot i fins un altre dia. M'alegro molt que m'hagiu contestat. Salut i petons a les dues. LILIUM

  • Hola de nou[Ofensiu]
    cris68 | 13-11-2004

    Bé Lilium, t'haig de dir que va sortir de manera excel·lent. La Clàudia el va dir amb molta tranquilitat, en veu clara i forta i va rebre un munt d'apalaudiments. A més a més, de les 3 escoles que ho feiem, ella era la més petita i en la majoria dels casos els nens ho feien llegint i ella el va recitar, que crec que té més mèrit.... però de ben segur que això deu ésser amor de mare. Vull agrair-te un altre cop l'haver escrit aquest poema. Gràcies per tot i espero que fins una altra ocasió. Bon cap de setmana!! Cristina i Clàudia :-)

  • Hola Lilium[Ofensiu]
    cris68 | 10-11-2004

    Doncs, de ben segur que en quan tornem a casa el divendres després de l'acte, t'escriuré per dirt-'ho tot :-) Gràcies de debó.. i és més, tinc la intenció, que un cop acabai la Clàudia el recitat del teu poema, direm el teu nom (Lilium, es clar) i intentaré dir que s'ha tret d'aquesta pàgina web amb el teu previ consentiment que ja ens has donat. Ara vaig a fer una impressió de la teva resposta per tal de donar-li a la professora de la nena... Fins divendres, eh?

  • Quina il.lusió no m'ho hagués pensat mai...[Ofensiu]
    lilium | 09-11-2004

    Hola cris68, m'alegro molt que també siguis mare com jo i que justament hàgiu triat aquest poema sobre la pau. M'ha fet molta il.lusió i per part meva el podeu recitar i memoritzar per a l'escola sense cap problema. Ja em direu com ha anat. Gràcies i Pau al món!! Que vagi tot molt bé!! Un petonet a totes dues.

    Lilium.

  • Hola Lilium[Ofensiu]
    cris68 | 06-11-2004 | Valoració: 8

    Soc la mare d'una nena de 8 anys (la Clàudia) i hem trobat el teu relat a internet buscant un poema "senzillet" sobre la pau, ja que se l'jha d'aprendre de memòria pel proper divendres dia 12 de novembre. L'han triada entre tots els nens de la seva escola per tal de fer una lectura colectiva a la biblioteca municipal d'El Masnou (al Maresme). La temàtica és sobre la pau, la guerra i la tolerància. A la Clàudia li ha agradat molt el teu poema i el vol recitar. Voldria saber si podem comptar amb el teu consentiment per tal de fer-ho. Moltes gràcies, i moltes felicitats per aquesta bonica poesia. A més a més, ens hem enregistrat a la pàgina per tal de poder llegir més coses teves i d'altres autors, i fins i tot pot ser algún dia ens hi atrevim a escriure!! Fins aviat.