Nota post electoral en clau de conya marinera

Un relat de: Josep Bonnín Segura

Darreres noticies post electorals. A la nina de'n Rajoy l'han ficada a la secció femenina. I cursa, interna en un col.legi estranger de l'Opus, especialització en l'obra d'Escrivà de Balaguer, ja que els hi ha sortit una mica roja i l'han de reeducar durant els propers quatre anys.
Zaplana ha quedat afònic i ha deixat d'esser portaveu, i ens estalviarem la seva rialla estantissa cada vegada que obria la boca. Veurem qui serà el bocabadat, perdó per l'error, volia escriure el portaveu:ansar-azores.
N'Acebes, després de fer de figurí a les acaballes de l'acte electoral -ja que no convenia treure'l massa, no tornéssim a recordar el paperot de fa quatre anys quan era Ministre d'interior- està esmolant el fuet i anirà disfressat de cap de centúria a les processons de per los madriles, per si algú del Pius, es desbanda.

En Cirera penja i més que penjarà fins que maduri i es foti de nassos per les terres catalanes.
Vaja, vaja, quina guàrdia pretoriana s'ha aconseguit l'ex cap de llista. sí, el que apadrinà la niña (no la caravel·la) española, esperant que el passin pel sedàs en el proper Congrés Nacional del Pius Pius (et com espiritu tuo), serà per llogar cadiretes.
I Estaràs o no hi estaràs, cap a Madrid a corre-cuita a passar comptes dels resultats electorals obtinguts per la nostra Mallorqueta.
El fugat de les Amèriques, de visita per les nostres contrades -no se l'ha vist gaire, durant les passades eleccions- per veure als seus companys de partit que els abandonà amb un bon marró i un bon marro.
Josep M. Rodríguez està esmolant el mòbil per donar-li noves a n'Hidalgo respecte el Cas Voramar, ara que el zelador imputat ha arribat a un acord amb fiscalia i podria esser que cantas de pla. Sé cert que el cul li fa bombolles a més d'un.
La guinda, que no la cirera, amb els nous pecats inventats pel Vaticà. Tres si mal no record: Consum de drogues, d'ecologisme, i posseir una riquesa (ofensiva), sembla que la seva no ho deu esser, ja que si ajuntéssim el patrimoni mundial que té l'Església Catòlica i el convertíssim en euros, tots ells estarien amb un bon pecadot mortal; però ja se sap que són ells el que administren les bules pontifícies. Tampoc fou ofensiva la riquesa del 1100 milions de les antigues pessetes que l'arxidiòcesi de Valladolid tenia invertides en Gescartera com a "punta de tresoreria".
Hom vol posar call a totes les incoherències i incongruències, malgrat dediqui un bon temps a orejar-les. La dels nous pecats m'han deixat bocabadat de tal manera, que l'article sembla que no té ni cap ni peus, deu esser un efecte secundari del sotrac que ha sofert la meva neurona, des que li feren partícip per TV de la nova estratègia pecaminosa del Vaticà.
I m'han arribat noticies, de què per intentar recuperar Espanya com a "reserva espiritual de occidente", quan hagin reeducat , durant els propers quatre anys, a la nina de'n Rajoy, la beatificaran. Andele, el content que es posaran els polítics de l'Opus Dei i els dels "legionarios de cristo"; amb el temps, disposar d'una santeta a qui invocar a les properes eleccions, perquè obri algun miracle i l'esquerra perdi.
A casa tinc tres globus amb l'acròstic del PSOE, i els guard per portar-les a un dels propers plens del consistori de les nostres contrades i regalar-los a Carlos Simarro perquè els faci arribar, via missatger urgent, a la nina del seu cap, ara que s'ha quedat sense joguines.
- Au, vinga, un poquet més de seriositat amb el que escrius Josepet, que sinó et perdran el concepte que t'han tingut fins ara.
M'haureu de perdonar, però avui la meva neurona està en clau (no de sol) de conya marinera i necessita esplaiar-se una mica per no fer un tro davant tantes perogrullades.
D'aquí a no res la setmana santa i els del Pius podran desfilar en el misteri de passió; de debò que malgrat s'hagin recuperat a alguns dels seus feudos, n'han sortit un pel crucificats. I és que necessiten una mica de flagel per retornar a la humilitat , per compensar la seva prepotència i oposició crispadora, que empraren la passada legislatura. Ahh i a aprendre, que per la nostra Vall, foteren la patacada en el 12 de les 15 meses electorals, malgrat el portaveu opositor no ho vulgui llegir en clau local. Li propós una altra clau, la de "Fa" mal pair. I és que en el fons, els del Pius algun dia governaran, quan la nina de'n Rajoy s'hagi jubilat, sigui padrina i tingui quatre netes en edat de merèixer. Per cert que sembla que per les nostres contrades les perles van escasses. dues columnes i curtetes. Se'ls hi deu haver acabat la imaginació.
I per concloure, el marro de'n Rodríguez de Santos( no n'és parent del de la COPE, malgrat la santedat) emprant (presumptament) la visa per visites a clubs d'ambient gai (però ha sortit o no de l'armari?). Immediatament l'han suspès de militància del Pius, aquests si que apliquen la presumpció d'innocència (juas).Quina puta doble moral té aquesta genteta. O sigui que el cavaller que postulava en pro de la família tradicional, i estava més que aficat en Associacions religioses, ara l'està (presumptament) acusant el fiscal anticorrupció de malversació de cabdals públics, prop de 46.000 € de les arques de l'ajuntament de Palma. I és vera allò, que "el vicio de la jodienda, no tiene emmienda" o també "Dels pecats del piu, la marededéu se'n riu". Però per l'amor de déu, que empri els seus doblers, com el governador de Nova York, i no fiqui (presumptament) mà a les arques de l'ajuntament, que són doblers dels ciutadans).Ai deu meuet amb aquests rasputins o ras-putons.
Si he aconseguit alguna bona i sana rialla, ja em donaré per conformat. Que desfruiteu de les empanades, a mi em tira més el dolç: crespells i rubiols.

Josep Bonnín

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Josep Bonnín Segura

Josep Bonnín Segura

407 Relats

921 Comentaris

540874 Lectures

Valoració de l'autor: 9.74

Biografia:
Vaig néixer a Ciutat de Mallorca l'onze d'agost del 1952.
He escrit des del catorze anys.
Sóc un aprenent de poeta.

Col.labor a les revistes: "Furn-All-Lugg" i a "Espais...de res a poc", on s'ha publicat per fases el meu recull: "Cançó de l'home de les mans arrugades i altres poemes de llum" i just ara s'està publicant per fases el meu recull "Esbart de boires"

M'han publicat (abril 2007) el meu primer recull de poemes amb el nom de "Cadències quotidianes" Edit.Can Sifre-Col·lecció L'Argentera

Maig 2009 editorial Can Sifre-col·lecció L'Argentera-prosa, m'ha publicat el llibre de relats breus: "Sota la meva mirada"

He participat en dos llibres conjunts: "10x10 microrelats" Edicions de la Quadriga S.L. i a "Erotisme som tu i jo" editat conjuntament relatsencatala.cat/emboscall.

Febrer de 2008- es muntà una performance amb la seva professora de flauta travessera Ana Belen Sánchez , titulat "La flauta i la poesia", on es conjuntaren poemes , prosa poètica i música. Es feu a l'església de l'Hospital de Sóller.


r El projecte del llibre-homenatge a Miquel Martí i Pol està maquetat, tan sols pendent de correcció i impremta. Gràcies al 25 poetes i poetesses que han enviat els seus poemes. l'editor és en Toni Cardona, Editorial Can Sifre. El seu títol serà: "Flaires d'enyor". En memòria de Miquel Martí i Pol, un poeta del poble"

Novembre de 2010 he participat en el llibre "Garbuix de contes" editat per l'Associació de Relataires en Català i l'editorial Meteora; amb el conte: "Glasonia, Història d'una volva de neu" i molt orgullós d'haver pogut compartir el llibre amb diversos autors i autores als que tinc molta estimació.

Octubre 2011 Col.laboració en el llibre de diversos autors de poesia social i de denuncia "Tensant el Vers" publicat per Meteora amb la col.laboració de l'Associació de relataires en català. El meu poema és "El prodigi del poeta"

He participat en el projecte del meu amic-poeta Marc Freixas, el seu recull de poemes s'ha publicat amb el títol "El llarg camí d'escriure" .He tengut l'honor d'escriure l'epíleg i l'amic comú Vicenç Ambrós el pròleg. Des d'aquí vull felicitar a Marc, perquè ha aconseguit acomplir el seu/ un poc meu també/ somni.

Octubre 2012 particip al llibre conjunt "Llibertat" Associació de relataires en català, editat per Meteora, amb el poemes "Esclau silenci" i "Cadenes"
Desembre 2012 al recull de contes "Les estrelles" amb el conte "Starkia i la desaparició de les estrelles"

Estim la paraula, i escric perquè el món recuperi la sensibilitat perduda, retorni a la fantasia , i visqui d'una manera més lúdica la vida.Ja hi ha prou crueltat repartida.

Sóc terapeuta energètic. I treballo l'aromateràpia i el massatge. També la gemoteràpia i flors de Bach. Havent incorporat una teràpia energètica: Sanació reconnectiva
Fa 3 anys he fet la mestria de Reiki, mètode USUI.
M'encanta quasi tota la música , toc la flauta travessera.Admir a Miquel Martí i Pol
M'encanta el seu vers "Tot és possible, tot està per fer"

"És injust que el qui porta l'eterna cançó ho faci en veu baixa" diu un vers meu.


Photobucket - Video and Image Hosting
Salvem de l'esfalt l'origen del Vol¡

Si voleu contactar amb mi, el meu e-mail: jkeops@hotmail.com

El meu bloc: Poemes de'n Josep

El meu darrer bloc creat: "Jo et portaré la llum"
Jo et portaré la llum

R en Cadena

"Helena em va encadenar i jo he passat la cadena a Camps de tristor i a Itaca"

(descobreix què és "R en Cadena")

AQUEST RELATAIRE
AGRAEIX COMENTARIS SINCERS, CRÍTICS I CONSTRUCTIUS. TOTES LES OBSERVACIONS SERAN BENVINGUDES, SÓC AQUÍ PER APRENDRE I MILLORAR! GRÀCIES!