No és això companys, no ès això!!!

Un relat de: Antonio Mora Vergés

De nou el mateix crit, la mateixa queixa !, tenim d'un costat el perill d'una sobredosis de gallec antidemocràtic, i de l'altra el camí fàcil de la corrupció i el nepotisme. Podem - com sempre - triar entre dos mals !.

M'expliquen que l'Iltre Col·legi de Gestors Administratius de Catalunya, mitjançant la premsa diària va denunciar la percepció de primes per part dels funcionaris d'Hisenda, en clara infracció de la Constitució Espanyola - que tots tenen sempre a la boca - on és recull clarament que l'Administració actuarà amb objectivitat; ¿ com podem ser objectius, si ens donen diners, justament per deixar de ser-ho ?

El tema pel que sabem el coneix l'anomenat Consejo Para la Defesa del Contribuyente que hores d'ara, res a fet ni dit sobre la qüestió. També la Fiscalia del Tribunal superior de Justícia de Catalunya ha tingut coneixement d'aquest greu fet. Per descomptat el Ministre d'Hisenda i el mateix President del Govern, en tant que instigadors en tenen ple coneixement i consciència. La Comissió del Peticions del Parlament Europeu, ha admès a tràmit la demanda d'estudi respecte d'aquesta greu infracció de l'ordenament espanyol i Europeu, però adverteix ja que trigarà molt de temps en resoldre.

Em deia l'Administrador d'una Oficina d'Hisenda que per a ells, això és senzillament una qüestió d'obediència deguda, la mateixa raó que va portar des del 18 de juliol de 1.936 fins al final de la segona guerra mundial, milions i milions de persones a la mort !

El nostre sistema de justícia permet demanar la recusació d'un jutge - si aquest no s'aparta voluntàriament del cas - quan quedi acreditat que te interessos personals en el tema objecte de la seva decisió judicial. ¿ Perquè no puc recusar al meu Administrador d'Hisenda per la mateixa raó ?.

Els anomenats Tribunals Econòmics Administratius, pateixen a Catalunya un bloqueig que supera en ocasions els CINC ANYS !. ¿Quin treballador pot resistir en una tant desigual posició?.

¿ Perquè des del nostre sistema Parlamentari propi, no s'obre una investigació en relació a uns fets tant i tant greus ?. ¿ Quin o quins grups tenen interès en evitar aquesta investigació ?.

Sabem - i callem - que l'economia és un arma eficaç - potser la que més - en la política d'eliminació d'un poble i una cultura; distreure inversions és sinònim de matar, certament per omissió, però matar al cap i a la fi, oi ?.

Ningú està obligat a se un heroi, però tots tenim el deure de fer saber a qui correspongui, que no ens agrada com es porten les coses publiques, i que com diu el títol ; No és això companys, no és això !

© Antonio Mora Vergés

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Antonio Mora Vergés

Antonio Mora Vergés

6917 Relats

1201 Comentaris

5460029 Lectures

Valoració de l'autor: 9.72

Biografia:
Antonio Mora Vergés, l'Argentera 1951, col·laborador del setmanari La Forja de Castellar del Vallès, Nova Tarrega, de Tàrrega , Diari de Sabadell, La Tosca de Moià, El Balcó de Montserrat de Vacarisses.
Editor del blog :
coneixercatalunya.blogspot.com ,
col·laborador de les pàgines web www.guimera.info, i els diàris digitals de : www.moianes.net
http://www.naciodigital.cat/manresainfo/
http://www.naciodigital.cat/llusanes/
http://www.naciodigital.cat/elripolles/
http://www.baixllobregatdigital.cat/
e.mail mora.a@guimera.info
e.mail amora@moianes.net
email guimera.mora@gmail.com