L'última carta...

Un relat de: L'illa

Hola Kuku,

Just fa un moment que he acabat de veure el Cor i he decidit no anar en bici i anar-me'n cap a la botiga; Crec que he decidit enviar-te aquest mail mentre veia la sèrie però encara no ho sé, el que si que sé és el que et diré en aquest mail.

Aquest matí, després del meu comportament i quan m'has trucat que ja estaves a la universitat no entenia res del que em deies, ni que ja no m'estimesis com abans, que m'odies, que no vols estar amb mi, que no em suportes, que feia temps que no estaves ve amb mi, que no et compensen els caps de setmana, etc. Però suposu que al haver passat el dia ho he compres millor a la mateixa vegada que he anat reflexionant.

Entenc que dia d'avui no vulguis estar amb mi, que tot el que teníem per la teva part s'hagi anat esmicolant i és per això que he decidit de deixar-ho però definitivament. I això què vol dir? Doncs si a tu et sembla bé, podem trucar-nos al vespre, abans d'anar a dormir, per anar-nos deshabituant a les trucades; o si tu vols doncs d'una altra manera; ja m'ho diràs.

El que desitjo amb tot això de deixar-ho definitivament ( que no vol dir que no m'importis, perquè m'agradaria que sempre comptessis amb mi per qualsevol cosa) és que puguis ser FELIÇ; Tant fa quina sigui la felicitat, si te la buskes amb la feina, amb els de casa teva, amb una nòvia, etc. Només vull que siguis feliç i que cada dia quan et llevis pensis: que fàcil que és tot! També vull que siguis capaç de provar coses noves, emocions noves, que no perdis als amics que de veritats estimes i t'estimen i que en facis de nous, que el món n'està ple, però sobretot que els triis bé! I per altra banda també m'agradaria, encara que a hores d'ara em fiqui una mica trista, es que sortis amb una altra noia. Ara segur que em diràs que no en tens cap ganes, però ja veuràs, en coneixeràs una que t'agradarà molt i només caldrà començar amb bon peu! I segur que aquesta vegada tot anirà millor, perquè tu ja sabràs com fer les coses pq res vagi malament.

A part del que desitjo, també et puc dir les coses que he apres i que per mi són realment molt importants:
- La primera es que he de saber pensar.
- La segona es que he de saber triar.
- La tercera es que he d'aprendre a solucionar els meus problemes.
- La cinquena es que he d'aprendre a tractar als meus pares.
- La sisena es que he de saber i dir-me a mi mateixa que no estic sola.
- La setena es que no m'ha d'importar la gent que jo no els importo.
- La vuitena es que he d'aconseguir tenir menys problemes.
- La novena es que he d'aconseguir acabar la carrera.
- La decena es que hem sé espavilar molt bé amb els trens!.
- La oncena es que sé moure'm per barcelona amb el que tot això implica!
- La dotzena es que he aprés per primera vegada a la meva vida a estimar, a estar amb tu, a abraçar-te, etc.
- La tretcena es que ´no m'he de lamentar de les meves coses i deixar de banda els problemes d'aquelles persones a qui mestimo...
I seguiria amb un llarg etc però crec que ja n'i ha prou.

I com que ja sé el que he aprés també et puc dir que CANVIARÉ. No d'avui per demà, però amb els dies ho penso aconseguir, no plorar per tot, solucionar els meus problemes, ser capaç de passar de les coses que no són importants i m'afecten i un bon etc. Però kuku, l'únic que no penso canviar són ELS MEUS SENTIMENTS CAP A TU. I no els penso canviar perquè t'estimo, te amo, perquè encara que l'hagi cagat i que tot sigui per culpa meva (i és culpa meva, tot ha vingut condicionat per Lleida) espero que algun dia, amb el temps, i quan ja hagis viscut tot allò que desitjes puguis i tinguis ganes d'estar amb mi. Perquè jo, continuu pensant que ets l'home de la meva vida, que és amb tu amb qui vull dormir cada nit, amb qui vull estar dia sí i dia també....et desitjo. També vull que sàpigues que em continuaré prenent les pastilles pq t'esperaré i no neguis l'evidència. T'esperaré pq te amo, el temps que calgui, vull que et quedi ben clar que sempre estaré aquí estimant-te. I espero que quan jo hagi canviat i tu puguis , encetem un nou i preciós camí.

és fotut, però mira! Ja m'estic superant, estic escrivint aquest´mail sense plorar, si més no dramàticament i tranquilament , pq sí, estic serena i desitjo que tot aquest mal rotllo s'acabi, per tal de poder estar en un futur junts...Si havent explicat tot això tu no vols tornar mai més amb mi et demano per favor que no m'ho diguis, ja m'ho diràs més endavant, o quan trobis a algú altre o el que sgui. Però de veritat, carinyu, sempre t'estimaré i confio de veritat en poder estar amb tu. Canviaré i no per tu, que també, sinó també per mi, pq no és aquesta la manera d'anar pel món i la de molestar i fer patir a la gent.

Mentre escric tot això recordo el primer dia...no sé pk, però em recordo perfectament de tot, m'agrada i em tranquilitza.

Bé, doncs jo ja vaig acabant...ninet: TE AMO i per mi ets l'home de la meva vida.
Sento moltissim tot el mal que t'he fet i no et demano perdó, sinó gràcies per el que has hagut d'aguntar. Ets una persona com no n'hi han.

Molts petons i abraçades,
T'esperaré avui, demà i els pròxims demàs....



Comentaris

  • Necessito resposta sisplau[Ofensiu]
    Alice8989 | 26-09-2013

    Hola
    M'agradaria, tinc molta curiositat x saber q et passava kuan escrivies aixo,
    Doncs em sento molt identificada x no dir q m sento igual
    M'agradaria molt q et posesis en contacte amb mi. Moltes gracies

  • perdoneu[Ofensiu]
    L'illa | 23-07-2005

    per si hi ha abreviada alguna paraula, però es que l'he extret d'un e-mail que vaig enviar. Gràcies.

  • comparteixo[Ofensiu]
    foster | 20-07-2005 | Valoració: 7

    sentiments amb el teu personatge, ara més que mai. Aboques massa sinceritat, pèrò suposo que ho fas sense tenir per ara altra opció.
    Si no estàs o has estat recentment en la situació que descrius, llavors sí et felicito per la intensitat i el rerefons de la història, el més important, reconèixer els errors i seguir estimant sempre la mateixa persona, és l'única manera, no val a canviar cors com si fossin cromos.
    Si et plau, no abreviïs les paraules, mal hàbit dels putos mòbils.
    Gràcies pel teu emotiu comentari.
    una abraçada
    foster

l´Autor

L'illa

5 Relats

10 Comentaris

7092 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00