Lluna nova

Un relat de: Sardaukar

T'he vist plorar adormida, en silenci.
He vist com la calma es trencava... pel so d'aquesta llàgrima sobre una llosa d'aigua.
I he vist com mil pètals de lluna hi ballaven al compàs d'un sospir. Una dansa de reflexes de plata juganers, als que el temps va tornant lents.
I he vist els petits fragments morir un a un, arraulint-se entre ells en un nou reflex de lluna.

Fada de cor trencat, acaricia aquestes aigües amb càlides brises i primaveres vermelles! Torna-hi el reflex del sol i deixa que els nens s'hi capbussin. Destapa el nus perquè el riu corri viu. Pinta altre vegada preciosos paisatges de cascades amb arcs de Sant Martí.

Àngel desterrat, destrueix la solitud i no en guardis el record. Omple la llosa de riures i converses. De mirades agradables. De sorolls de brindis, de xiuxiuejos tendres.
Banya amb un sol daurat, calent, tot allò fred i silenciós.

Llosa negre, mirall dels meus ulls, mor i emporta't el teu encant amb tu. No hi arrosseguis mai més ningú amb la dolçor de les teves drogues. Nit plàcida d'estels i lluna plena, no tornaràs a arrencar cap llàgrima ni sospir.


17/12/05

Comentaris

  • Una introducció[Ofensiu]
    ploma/Núria S. | 05-09-2007 | Valoració: 10

    molt fresca, una súplica a dos elements del relat: la fada del cor trencat i a l'àngel desterrat, un final on deixes ben clar "a la llosa" que se li ha acabat, que ja n'hi ha prou!
    M'ha agradat llegir-te. Ho seguiré fent.
    Salut!

  • Cursi? xD[Ofensiu]
    diesi | 19-02-2007 | Valoració: 10

    És molt bonic! A mi m'ha encantat :P, de debò. Gràcies per comentar-me, sinó ho haguéssis fet potser no sabría qui ets xD.

    La teva biografia també és original ;) Ens veiem!

    b#NaT#b

  • magma | 19-02-2007

    Wala!!! primerament, vui donar-te les gràcies per comentarm-me, m'ha fet molta il·lusió.

    He llegit aquest relat teu, i realment m'ha encantat, has lligat les paraules molt dolçament, creant una melodia inmillorable, el primer parràgraf és el que més m'ha agradat, molt bo! Realment bo, has utilitzat unes metàfores que se m'han quedat grabades, gràcies per aquest regal.

    Encantadíssima de llegir-te, et seguiré comentant.

    mâmgâ

Valoració mitja: 10

l´Autor

Foto de perfil de Sardaukar

Sardaukar

5 Relats

24 Comentaris

7520 Lectures

Valoració de l'autor: 9.38

Biografia:
En aquest compte hi tinc emmagatzemats alguns tresors personals (què son sinó els records dels moments - ja siguin bons o dolents - més intensos?)

Fins i tot, dec a aquest portal tot un seguit de vivències que mai m'hagués esperat ni imaginat i que ara també formen part d'aquests tresors.

Potser m'animi a publicar alguna cosa més, de moment però només he vingut a endreçar una mica la informació que hi tenia per aquí :D

https://www.facebook.com/pere.picornell
http://perepicornell.com