Les noies Elvis Presley de l'any

Un relat de: baby9

Era una vegada dues noies anomenades Aida i Carla, els hi encantava Elvis Presley, llavorens clar, l'imitaven cada 2x3, però, aquestes noies eren tan intel·ligentes que van pensar que Elvis Presley estava mort, doncs, es van incriure en un curs de "un Rock", van passar semanes i semanes, fins un bon dia l'Aida i la Carla, van saber ballar tan be el Rock & Roll, que van sentir per la Radio que hi havia un cuncurs de Rock & Roll, a Barcelona.
L'aida i al Carla es van emocionar tant, que se'n van anar a Barcelona el dia següent.
El dia del cuncurs, les noies estaven molt nervioses, no van parar de ensajar tot el dia, fins que per la tarda, ja era hora de estar preparada.
Les noies eren les números 25, es a dir les últimes.
Van passar molta gent, la meitad, ballava fatal, i un quart tenia talent.
La Carla i l'Aida, necessitaven guanyar, peruqè mesos enrera es van adonar que no tenien sufusient diners per pagar el pis, i si guanyaven, pues tindrien com premi una copa i 5 mil euros.
Quan els hi va tocar a elles, els jurats es van quedar boca oberta en veureles.
Ballaven molt però que molt bé.
Quan tocava l'entrega dels premis, els jurats van decidir, 1er treure els grups mes dolents i fer ballar els grups que ballaven molt bé.
Tothom va ballar laida i al carla van fer un exit:
- senyors i senyores, us agraïm d'haver participat al nostre concurs de rock & Roll, però els guanyadores d'aquest any són: ... laida i al carla.
-Felicitats senyores!!!
La Carla i l'Aida estaven massa contentes, es van posar a plorar i tot, el dia següent, al diari surtia que dues noies eren les Elvis presley de l'any, i per fi les noies van poder pagar el pis.

Comentaris

  • jjjjjj | 14-06-2006

    ei està molt currat jijijiji
    blanka

    wls makes, esta molt bé!!jiji
    seguiu fent més contes!

    alex

  • vigila lortografia[Ofensiu]
    flavi | 12-06-2006 | Valoració: 7

    ma le llegit per sobre hi he vist dues o tres faltes

l´Autor

baby9

2 Relats

7 Comentaris

2205 Lectures

Valoració de l'autor: 7.00