L'amiga de ma mare

Un relat de: jred412
Em trobava tirat al sofà mirant un programa de robots i badallava d'aburriment, el meu pare estava treballant i la meva mare habia trucat a una amiga seva perque vingues a prendre un cafè com solien fer tots els dissabtes despres de dinar, però encara no habia arribat. Aquesta dona sempre fa tard quan queda així que sempre arrivem 10 minuts despres de l'hora de quedada per no haver d'esperar tant.
Vaig començar a fer zapping per disminuir l'aburriment suprem que estava suportant cuan va trucar al timbre del carrer, el meu gos es va posar a bordar com si hagués escoltat un tret. Ma mare era al lavabo així que em dirigí al rebedor per contestar:
-Si?
-Holaaa, soc jo!
-Valeep
Vaig obrir. En dos minuts era a dalt:
-Hola maco, com estas?
-Molt be, tu que tal?
-També bé, on és ta mare?
-Al lavabo, ara surt.
Ens vam donar dos petons i una forta abraçada en la qual va presionar els seus grossos pits contra mi, cosa que em va provocar una petita erecció. Una dona de mes o menys 1.67, pell morena, cabell castany i ulls marrons, un cul gran i poderos que algun cop he roçat amb les mans "per accident", la diferencia d'edat es bastant notable entre aquesta dona (uns 47) i jo (16) pero m'atrau bastant sexualment parlant desde els 11 perque esta bastant be, recordo un estiu que vam anar ella, els meus pares i jo de vacances un parell de setmanes a la platja i vam haver de dormir al mateix llit. Li he vist els pits nombroses vegades ja que fa topless a la platja. Dintre l'aigua, amb l'excusa dels jocs, li tocava els pits dissimuladament.
Tornant al present, em vaig quedar atontat mirant l'escot d'aquella dona tan atractiva mentre saludava al meu gos, que li saltava a les cames (és de raça petita). Cuan es va aixecar vaig anar cap al sofà i em vaig deixar caure amb compte, estava cansat ja que m'havia passat el mati al gym, m'agrada mantenir el meu cos en bona forma. Em vaig tornar a fixar en ella cuan saludava a ma mare, la forma en la que movia el cul al caminar em feia tornar boig, una dona separada, amb tant de temps sense mandanga ha de tenir massa ganes de mullar. Anava amb una samarreta blava que li anava una mica petita i mostrava una mica de panxa per sota del melic. Jo anava en boxers i samarreta negra de tirants perque feia bastanta calor i intentava tapar el bulto creuant les cames d'alguna manera.
Vam estar xerrant durant una bona estona els tres i vaig adonar-me que l'amiga de ma mare em mirava d'una manera diferent a com ho feia normalment, feia un temps que no ens veiem, temps en el que vaig guanyar múscul i potser estava escalfant-se amb mi.
Aquesta idea m'excitava bastant, es va asseure al meu costat i va arrepenjar el cap a la meva espatlla uns minuts i m'acaronava la cama. En un moment donat es va aixecar i va recollir una cosa del terra que havia caigut, la vista em va anar directa al seu imponent culàs i em vaig incorporar per gaudir d'aquelles vistes, allò em va fer endurir la minga de mala manera.
-He de baixar un moment, veniu?- va dir ma mare
-No tinc ganes, jo em quedo.
-Jo em quedo amb el teu fill, que no s'avorreixi- va dir mirant-me sensualment
-Està bé, tornaré en una hora o així.
En quan ma mare va sortir per la porta, la seva amiga es va treure els pantalóns i els va tirar sobre la taula, me la vaig quedar mirant confós i em va dir: -No trobes que fa calor? Per que no et treus la samarreta?
Vaig mirar les calces que duia posades, eren uns culottes de color blanc i li marcaven la ralla de la castanya, que estava completament depilada. Es va apropar a mi i es va ajaure sobre meu, amb un genoll a cada banda de les meves cames, amb la roba interior tocant-se. Vaig apagar la tele sense mirar, ja que tenia la vista fixada en aquell imponent parell de pits que semblava que anaven a rebentar els sostens. Vaig posar les mans als malucs i em va dir " ara m'ajudaras a ser feliç" a cau d'orella. L'excitació que tenia aquesta dona tant sumament atractiva era tant gran que notava la seva humitat al penis, que tenia dur com un bastó de vell. Em va apropar els llabis als meus i va obrir la boca esperant que introduís la meva llengua, i això és exactament el que vaig fer, ens vam estar liant com 5 minuts intensament mentre recorría la seva esquena i els seu enorme cul amb les mans, necessitava mes, vaig desenganxar la llengua de la seva i li vaig treure la samarreta, deixant al descobert els gegantíns pits compresos per uns sostens blancs que encara els feien mes grossos. Li vaig descordar els sostens i els vaig tirar al terra mentre m'enduia un dels seus foscos mugróns a la boca i el llepava com si no hi hagués un dema, amb la ma lliure li amassava l altre pit, que se sortia per totes bandes. De cop i volta va començar a fer moviments bruscos i rítmcs amb la pelvis, fet que va produir fregament amb el meu membre i el seu clítoris.
Decidit a posar a prova el meu intens exercici al gimnas, la vaig agafar fortament del cul i em vaig aixecar, portant-la a pes fins a l'habitació dels meus pares mentre ens liavem, em vaig asseure d'esquenes al llit i quan vaig anar a agafar un condó em va dir amb veu de plaer infinit " no et preocupis, soc esteril", es va aixecar, em va treure la samarreta i els boxers i me la va pillar com si fos un gelat i va començar a llepar de baix a dalt sense parar mentre jo gemegava vermell de gust i ella somreia perversament. Em vaig cansar d'aguantar tanta provocació i li vaig clavar tota la polla, va fer una arcada i la vaig aguantar tota dins uns segons, mentre ens miravem als ulls. Li vaig treure i la vaig fer aixecar, li vaig besar les calces a la zona de la vagina i les hi vaig treure, em vaig possar a llepar-li el cony intensament fins que, cridant com mai havia sentit a ningú, va deixar anar una cascada de sucs deliciosos, la vaig estirar al llit i vaig començar a besar-li els pits i els llabis mentre la masturbava i acariciava el suavissim pubis amb una ma. Vaig colocar la punta del penis a l'entrada de la seva vagina i vaig enfonsarme dins seu, la seva cara mostrava el mes pur sentiment de plaer i gemegava intensament. Em va demanar que parés i que la deixes posar-se ella a dalt i aixi ho vam fer, va portar ella el ritme durant gairebé els 15 minuts que vaig aguantar, on ens vam fondre en un conjunt de gemecs calorosos i humits.
Després d'això vam arreglar una mica el llit i ens vam vestir corrent ja que ma mare no trigaria en arribar i ens vam estar liant al sofà fins que vam sentir la porta obrir-se.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

jred412

1 Relats

0 Comentaris

639 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Últims relats de l'autor