La nostra cançó d'amor

Un relat de: Larvatros Prodeo

Escolto la nostra cançó d'amor, aquella que et recorda els nostres primers dies, quan ens foníem en un sol petó, quan les nostres ànimes s'abraçaven.
Escolto la nostra cançó d'amor, aquella en la que la melodia es confon amb els nostres records, aquella en que el ritme es confon amb els nostres batecs.
Escolto la nostra cançó d'amor, la que únicament es va crear per recordar la nostra passió,per reviure infinitament de vegades, el nostre amor etern.
Escolta la nostra cançó d'amor, la mateixa que va ensucrar encara més aquella nit. Escolto la nostra cançó d'amor, que ens va dur a somiar dins en una realitat. Escolto la nostra cançó d'amor, la que em xiuxeijaves cada dia, la mateixa. Escolta la nostra cançó d'amor, on tu hi vas deixar impregnats els teus moviments. Escolto la nostra cançó d'amor, i veig les teves carícies, les teves mirades, i tot allò amb que em mostraves el teu amor.
Escolto la nostra cançó d'amor i m'esborrono, perquè es com si un àngel me la cantés a l'orella. Escolto la nostra cançó, amb la que volàvem amb les ales d'amor com a àngels.
Escolto la nostra cançó d'amor, la que em porta els records de l'estiu. Penso en tots els moments en que escoltava la dolça melodia, i els guardava en el lloc més profund de la meva ànima, per mantenir-la com a record per sempre més.
Escolto la nostra cançó d'amor, la que m'esborrona, la que em fa témer que mai més et tornaré a veure. La cançó que m'exhala, en que cada instant em fa més gran, cada instant creix el meu amor, cada vegada em convens més de com n'estic d'enamorada de tu.
Escolto la nostra cançó d'amor, la que em fa brollar la llàgrima a cada paraula.
Escolto la nostra cançó d'amor, aquella que vas dir que era tan dolça com les meves paraules. Escolto la nostra cançó i torno en aquells temps, torno en la primera vegada que la vaig sentir. Escolto la nostra cançó d'amor, la que em fa viatjar per el temps, cap a tu. Escolto la nostra cançó d'amor i em pregunto on ets. Escolto la nostra cançó d'amor la que em recorda aquells dies, que van semblar una eternitat, que van marcar el sentit de la meva vida, tu. ¿De quantes coses l'havia omplert? Més són els records he intentat ofegar amb les llàgrimes. Escolto la nostra cançó d'amor, que em submergeix en un mar sense fons. T'estimo molt més enllà que l'idealitzatzació del amor platònic, o que una simple passió. El nostre amor m'enfonsa, però alhora m'enlaira a volar, a somiar de nou, a creure que tornaré al teu costat. Tant es si pateixo, tant és si m'enfonso, perquè ser que volo, que pujo molt més amunt del dolor.
. Ets l'home del meu cor, qui em compren, qui m'escolta, ets l'home de les nostres cançons d'amor. Escolto la nostra cançó d'amor, i penso com cuidaves del meu cor. La fragilitat amb la que tel estimaves. Escolto la nostra cançó d'amor, n'escolto la lletra i el so. Oblido on sóc, per unir-me al ritme i deixo ballar els meus pensaments. Cada nota em recorda a cada instant porta un pas. Cada paraula de la cançó, es com si me la diguessin els teus llavis. Aquells dolços braços, que m'enlairaven als núvols, sento com m'estan rodejant, novament a prop teu. Escolto la nostra cançó d'amor, una i altra vegada. I es com si tornés a aquella càlida nit d'agost, en que amb la sortida de l'alba amb vas xiuixejar paraules d'amor. Escolto la nostra cançó d'amor i recordo aquells ulls negres que em van preguntar si volia estimar-los. Recordo aquella mirada calmada, que asserenava al més inquiet. La nostra cançó d'amor...pot ser qualsevol.


Comentaris

  • La nostra cançó d'amor[Ofensiu]
    Neus Gómez Silva | 03-05-2006

    Hola! Una cançó d'amor bastant monòtona per no dir rallada... I embafadora. La vintena de repeticions que hi ha (escolto la nostra cançó d'amor) fan que el relat es faci feixuc. Potser el podries haver fet més curt.

    Fins una altra.

l´Autor

Larvatros Prodeo

3 Relats

2 Comentaris

2730 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Biografia:
Tinc 15 anys, però sempre m'ha agradat escriure i llegir. Aquests son els meus primers escrits, que espero que siguin el principi de molts.