La meva vida 2

Un relat de: Marcelbar

No vull ni puc canviar,no sóc bo i potser tampoc dolent, el que si tinc són fermes conviccions i idees clares del que em cal i no tinc i el que tinc i no em cal,potser sóc desagraït o egoista o potser sóc materialista, serà que em sento sol i desplaçat, fins i tot desarrelat de tot i allunyat del que vull, sento com la vida s´esmuny d´entre els dits, com s´escapa en coses que no m´interessen i que em lliguen, diuen que els petits detalls i gestos són els que ens fan moure cada dia, però quan no t´omplen de que et serveixen? perquè el nostre caràcter fa que siguem tant diferents a la resta, perquè dimonis no podem ser com volem ser, només som una part del que la gent vol que siguem la resta la deixem amagada en l´últim racó amagat del cervell. Arribat a aquest punt quina solució em resta; abandonar-me en un forat? rebel.lar-me contra tot i tots? per on tirar per no fer mal a ningú o potser no mirar prim i arrasar per allà on passi, tampoc és el que vull,però i penso tants cops que potser sigui la solució.
No puc deixar de barrinar,potser tanta solitud m´està ofuscant o tornant neuròtic i la veritable alternativa la tingui davant i no la vegi o la vegi però amb tants neguits com els que tinc i no cregui que em serveixi.
Si tingues una il·lusió per anar subsistint si tingues algú a qui aferrar.me, si tingues alegries, si tingues anhels i esperances, si et tingues a tu tot canviaria,la teva veu m´acompanyaria i podria expressar tot el que sentiria. si pogués gaudir del teu somriure o acariciar-te el cabell, abrigar-te del fred o ajuntar les nostres pells, si fos millor persona potser et fixaries et tot això que sentia.

Comentaris

  • El que et digui el cor[Ofensiu]
    missatger | 17-09-2012 | Valoració: 10

    El que et diu el cor, el que realment sents és allò important, però de vegades és dificil prendre desicions. Ens deixem portar tot sovint per allò que volen els altres.
    Ànims que sempre hi ha una llum al final del camí.
    Una abraçada de missatgera

  • Quan sents...[Ofensiu]
    natasha | 15-07-2010

    ... i no et corresponen ens busquem els mil-i-un perquès, però et transmeto el que em va dir un vell amic: qui t'estima ho fa amb els teus defectes i les teves virtuds...el més important é no deixar de ser mai tu!
    I crec que té molta raó...
    Si algú sentís el que el meu cor crida...segurament avui no dialogaria amb la solitud.
    Una abraçada

  • reflexions molt profundes...[Ofensiu]
    joandemataro | 15-07-2010

    que traspuen certa angoixa i solitu, jo humilment només et diria que sobre tot no et tanquis en tu mateix i intentis lluitar contra tot... la idea és primer reconèixer allò bo que tens i estimar-te, estimar-te molt a tu mateix i amb alegria compartir-ho amb els altres...
    en fi, rep la meva abraçada particular de benvinguda a RC

    fins aviat
    joande

Valoració mitja: 8.67

l´Autor

Marcelbar

2 Relats

5 Comentaris

847 Lectures

Valoració de l'autor: 8.67

Últims relats de l'autor