La meva germaneta

Un relat de: Gragus
La meva germaneta. Que en podria dir de la meva germaneta? És com totes les germanes, té els seus encants i els seus defectes. La veritat és que sempre m’està empipant però també fa coses bones per a mi. Per exemple quan m’enfado amb la meva mare ella sempre hi és per ajudar-me, i sempre m’acompanya quan vaig a passejar a la meva gosseta.

Parlant d’això ara m’ha vingut una petita historieta de quan ella tenia uns dos anys i jo sis:

Era el dia de cagar el tió i estàvem tots dos molt nerviosos per l’ocasió i tot anava de perles fins que vam el vam picar per primera vegada. Quan vam acabar de picar-lo volíem anar a la meva habitació a recitar un poema. I va ser llavors, quan estava a dalt de les escales i ella va arribar tot corrent i em va empènyer i vaig caure daltabaix. Aquell dia vaig adonar-me que cuidar-la, com m’havien dit els meus pares, no seria fàcil.

Aquesta va ser la primera animalada que em va fer, i aquí era petita, no us podríeu imaginar les que em fa dia a dia.

En resum, que la meva germaneta és un tant esperitada i juganera, de vegades massa, però en el fons, molt en el fons, me l’estimo.

Comentaris

  • Molt Bonic!![Ofensiu]
    AlbaVila | 06-01-2013 | Valoració: 8

    M'ha agradat molt el text. Esta ben escrit. Encara que no tingui germans ja se que és cuidar una persona més petita que tu. Així que m'ha agradat.

l´Autor

Gragus

2 Relats

2 Comentaris

1037 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Últims relats de l'autor