Haikús per fer l'aperitiu

Un relat de: Johanovski
--- Haikú amb aromes de mar ---
Sagetes d'or,
passes que s'esborren
pel vent de sal.

--- Haikú de l'au de nit ---
Neix la lluna
des d'on calla el dia,
l'hora de l'au.

--- Haikú del telèfanu que diu que no hi ha estudi ---
Dia de suet,
posa't els çapàtus
i a fer deport.

--- Haikú del refredat molest ---
Gola de foc
sota cap de ferro,
nas que es desfà.

Comentaris

  • Merci![Ofensiu]
    Johanovski | 11-03-2011

    Merci company, és la meva primera incursió al món dels haikús, però no he pogut evitar un toc d'humor en els dos últims (fent una oda difusa a la tercera edat amb el tercer, i una oda al meu propi refredat amb l'últim)... Gràcies pel teu comentari, i una abraçada! :)

  • els dos primers m'han encantat[Ofensiu]
    joandemataro | 09-03-2011 | Valoració: 10

    els altres dos els trobo més com en to d'humor però també tenen el seu encant
    una salutació cordial des de mataró
    joan