Fugint amb el botí

Un relat de: Filalici

El meu patró és molt capritxós. Per això hem robat aquell enorme diamant, peça única i absolutament invendible. Per això ara em toca travessar Austràlia d'est a oest amb el cotxe, és una ruta tan impensable que ni la vigilarà, i ell podrà gaudir de la joia a la seva finca de Perth. Jo, per fer aquest viatge, cobraré prou com per retirar-me.

Era al tercer dia de desert i estava aclaparat. El que més havia temut del viatge era la soledat, però després de que aquell autoestopista aborigen del dia abans no m'hagués dit una paraula en cinc-cents kilòmetres, ara ja no se'm fa pesada. El que sí que em té rebentat és la monotonia del paisatge. Per afegir-hi maldecaps, el cotxe se m'està començant a escalfar. Encara n'hi ha per moltes hores de dia, però amb sort, si trobo aviat una benzinera amb un motel, em sembla que m'hi quedaré fins demà. I de passada miraré de donar-li un bon repàs a aquest vehicle...

***

Definitivament el cotxe m'ha jugat una mala passada: s'ha quedat parat. Fa dues hores que camino per la carretera, i ni un sol cotxe... oh, allà hi ha una senyal... a veure si m'indica alguna cosa... oh, no!

"Propera estació de servei, 174 km"

No hi ha més gran fortuna, en aquest món, que portar milions de dòlars a la butxaca. Els milions de dòlars, ara mateix, més inútils de tots.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Filalici

Filalici

125 Relats

134 Comentaris

99539 Lectures

Valoració de l'autor: 9.66

Biografia:
Sempre intentant trobar el camí cap a la "A" de l'Oceà Atlàntic... era petit i no me'n recordo gaire, tampoc tinc els vells exemplars del Cavall Fort, però aquelles historietes m'han quedat com un dels mites de la meva infància.

Per dir quatre paraules de mi: sóc de l'any 77, i sóc enginyer industrial. Escriure m'agrada, tot i que sempre ho he fet bastant esporàdicament. Trobar aquesta web m'anima a fer-ho més, senzillament per passar-ho bé una estona.

També em podeu trobar al meu bloc i al meu recull de haikus



R en Cadena

"La mjesus em va encadenar i jo he passat la cadena a esperitlliure i icarapapallona"

(fes clic a la imatge i descobreix què és "R en Cadena")