Els dubtes de l'amor

Un relat de: Nereida

Arriscar-se o no arriscar-se? Aquesta és la meva pregunta.

La inestabilitat ha sorgit en els meus sentiments. Em fas dubtar si vull estar amb la persona que fins ara pensava que estaria amb ella per sempre. Des de el primer dia em vaig fixar amb tu, però no li vaig donar importància fins que em vas dir el que senties i em vas fer veure que jo també sentia alguna cosa per tu. Al començament, pensava que era perquè acabaves d'arribar a la meva vida i estaves molt per mi, però cada vegada aquest sentiment es fa més fort i ja no sé que fer.

Em dona por prendre una decisió perquè sé que faci el que faci, faré mal a algú i jo ho passaré malament perquè el segueixo estimant, però ja no sé si això és suficient. Em coneixes molt bé i no fa tant que ens coneixem, tu dius has de ser la meva reencarnació perquè som molt iguals i tenim els mateixos somnis.

No m'estàs ofegant, tot el contrari, em dius que prengui a decisió que pregui amb faràs costat perquè el més important per tu és que jo sigui feliç, i això em tranquil·litza. Però la pregunta segueix sent la mateixa, arriscar-se o no arriscar-se?

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Nereida

5 Relats

10 Comentaris

6091 Lectures

Valoració de l'autor: 9.43