El roig més brillant

Un relat de: Abel Maestre
Vaig decidir que era hora d'entrar-hi, tenia fe en què els xiuxiuejos no fossin més que una branca esquinçant la brisa.

És una edificació aparentment vella, amb una aura carmí que l'envoltava. Sento la claror i la calma de l'ambient, interrompuda per gemecs, cada cop més forts que l'anterior, és a dir, la font d'aquella suau balada ha de ser no massa lluny.

Passadissos d'una pulcresa aterridora m'han fet parar a una porta. Un parell de metres em separen del neguit de consciència que cerco de manera rigorosa, aleshores entren els temors: la meva sang gelada no vol mirar més enllà.

Gemecs, gemecs i més gemecs. L'encarnació del mateix diable. Crits muts per la gent de l'exterior, que, en canvi, a mi, em fracturen el ser. Aquests seran tots oblidats en la més absoluta foscor.

Obro la porta. La llum és roja, d'un to infernal, que fa goig junt amb la nul·la llum de la nit. Soc a una petita saleta, concretament a unes golfes. Puc veure un sofà amb un nen jaient-hi. Els seus ulls ben oberts em travessen l'ànima i la boca somrient, ennuegada de sang, em dona la benvinguda.

Inscripcions de sang a les parets, amb la lletra més bella que mai algú ha fet servir, em donen a entendre que ha passat. L'ombra que es projecta darrere meu em fa entendre el meu destí.

Comentaris

  • Agraïments [Ofensiu]
    PERLA DE VELLUT | 22-04-2024

    Bona nit, Abel Maestre:

    Gràcies per la teua amabilitat de llegir-me el meu relat "Una visita inesperada". M'alegre que t'haja agradat.
    Cordialment.

  • Terrorífic i esfereïdor[Ofensiu]
    ⇨Closa | 27-03-2024 | Valoració: 10

    Un relat excel·lent. No costa centrar-se en la lectura, i les descripcions ajuden el lector a situar-se de pressa en aquest ambient esgarrifador.

    Enhorabona!!

  • Un destí terrorífic. [Ofensiu]
    PERLA DE VELLUT | 26-03-2024 | Valoració: 10

    Un relat molt ben plantejant que m'ha tingut pres en el terror, de principi a la fi. "Fins a l'ombra", m'ha fet tremolar de por.
    M'ha agradat com el descrius punt per punt.
    Enhorabona, Abel.

    Que tingues bona nit i fins a l'altra. Ens continuem llegint.
    Cordialment.
    Perla de vellut

l´Autor

Abel Maestre

4 Relats

6 Comentaris

488 Lectures

Valoració de l'autor: 9.40