El nostre primer moment

Un relat de: inansis
Estic sentada en el vago del tren, escoltant la meva cançó preferida per tranquil·litzar-me. Sento el meu cor, cada cop batega més i més ràpid quan veig el cartell del seu poble. Ell està allà esperant-me està nerviós, el conec, sempre ens passa igual...
Al baixar no puc parar de somriure i em llanço sobre ell...com trobava a faltar els seus llavis, ni molt grans ni molt petits, però perfectes, els seus braços que m’agafen tant fort com poden.
Em porta cap el seu petit pis, com trobava a faltar aquell lloc. Em prepara un cafè... De sobte m'emporta al sofà.
Els nostres cossos es necessiten, els petons són cada cop més intensos, em fa petons per el coll, ell sap que això em fa dèbil, no puc evitar gemir, riu, li agrada escoltar-me gemir i ho torna a fer... sento com la temperatura del meu cos va pujant. Em treu la camisa lentament, com si tingues por. Cada frega, em fa sentir vulnerable... la seva mà recórrer cada corba que troba, toca el meu delicat pit, fa cercles els toca, els agafa, li encanten, s’apropa lentament i els bessa.
De sobte es posa sobre meu i em diu...estàs segura de fer-ho? Els dos som verges, i ara es el moment, em vull connectar del tot amb ell, el vull sentir encara més, no m’ho penso i em llenço sobre d’ell ara es el meu moment, es el meu joc. Li trec els pantalons, veig el seu membre que es marca a traves de la roba interior. Li dono un peto al front i el miro amb cara perversa, dient-li que es prepari que tot comença ja. Començo a besar-li el pit poc a poc, el seu ventre es posa dur, està tens, noto el seu membre sota meu. M'abrasa i em diu lentament al cau de l’orella deixa’m fer a mi. Està nerviós, es el nostre primer moment. Em treu les calces lentament, passa el seu dit per el clítoris, introdueix dos dits, va a poc a poc, es treu els calçotets i puc observar el seu gran membre metre's es posa el condó. M’agafa les cames i me les obra em mira als ulls, m’agafa les mans i mentre em bessa, el va introduint, no em fa mal, però és una sensació nova. Es mou amunt i abaix, noto com la pell del penis va enrere i endavant del gla. Els nostres cossos s’uneixen, la nostre pell es fon. De sobte es para, ens mirem, i ens besem, mai m’havia sentit tant connectada amb ell.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de inansis

inansis

2 Relats

0 Comentaris

1171 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00