EL DESCOBRIMENT DE QUAN S'APAGA EL SOL

Un relat de: firulais
El descobriment de quan s'apaga el sol
Antonio va néixer el 2017, volia ser astronauta com al seu pare que va descobrir el sol. Hi ara n'Antonio vol descobrir quan s'apaga el sol. El seu pare es diu Pepe i la seva mare es diu Pepita, el pare va néixer en 1990 i la seva mare va néixer en el 1990. Per anar a l'espai nessecita 5.000.000.000 € en 1 any per anar amb coet i en Antonio no sap com guanyar tants diners en 1 any. I n'Antonio va pensar comprar el cupó de 5.000.000.000.000 €.
Antonio o va parlar amb el seu pare, li va dir que tenia un coet però que estava espanyat del motor, va anar al magatzem i el va mirar el motor vora que li passava al motor. Va anar a una tenda de motors de cohets van mirar els preus i el motor més barat costava 50.000 €, en Antonio tenia 49.000 € i el seu millor amic Federico li va deixar 1.000 € i gràcies a ell va poder comprar el motor, necessita un tratge espacial i el dipòsit de gasolina. Va anar a comprar gasolina i un tratge espacial després de comprar les coses va organitzar el viatger per al dilluns vinent en una setmana. Després de la setmana va anar a l'espai, va anar a donar una volta al sol i ell va dir que aguantarà uns 10.000.000.000.000 d'anys mes. Al cab de 2 setmanes va arribar a la terra i va tenir una entrevista amb les informàtics de les notícies
-Entrevistadora- quants d'anys aguantarà el sol?
-Antonio- 10.000.000.000.000 d'anys mes.
-Entrevistadora- És molt gros el sol?
-Antonio- És gegantescament gros.
-Entrevistadora- quants graus té el sol?
-Antonio- 14.000.000 de graus.
Antonio va aconseguir el seu somni, estava molt feliç i es sentia molt orgullós. Antonio es va fer cada volta més gran i es feia molt famós i gràcies a ell van aconseguir més descobriments de l'univers, també van tenir grans avanços amb la tecnologia. Van fer coets amb la millor potencia, cotxes voladors, tratges espacials que pots volar etc... Antonio quan va fer els 40 anys va anar al sol amb el seu pare però va morir per la calor i ell per sort no li va passar res. Després va anar a la terra na Pepita cuan es va enterar es va ficar molt trista al cap de 2 setmanes més tard li varen fer un honor i després el varen enterrar. La mare va morir als setanta-cinc anys i finalment Antonio va morir al cap de noranta anys.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

firulais

1 Relats

0 Comentaris

210 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Últims relats de l'autor