El Cromosoma H

Un relat de: Antonio Mora Vergés

El Cromosoma H

Tinc amics arreu del món, que tenen a l'ensems professions i/o afeccions, molt i molt diferents a les que tinc jo. Una d'aquestes persones, l'Otto Mayer, professor i expert en Antropologia Biològica, disciplina que imparteix a la Universitat de Berlin, fa molt i molt temps, que m'explicava com l'estructura biològica de les persones, condiciona de forma determinant el seu comportament social; de la meva època d'estudiant de dret, recordava que en material penal, ens citaven sempre els treballs de dos especialistes - crec que Italians - quina tesi consistia en afirmar amb l'anàlisi de l'estructura del crani, qui desenvoluparia o podia desenvolupar conductes criminals.

Per l'Otto Mayer, l'afer de Marbella, on de moment hi ha un petit grup d'implicats, i uns milers de persones que de forma passiva [ deixant fer ] , o de forma activa [ mirant cap a un altre lloc, quan algú feia ], han executat un espoli descomunal, tant des d'una òptica exclusivament econòmica, com des de la vessant de malversació dels recursos naturals; s'explica bàsicament per l'absència del cromosoma H, en aquestes persones. Segons les tesis de l'Otto, aquest cromosoma conforma els hàbits d'honradesa, i l'actuació honesta de les persones.

Jo malgrat tot, sóc escèptic i necessito proves indubitades, és cert que costa trobar algú que no tingui coneixement, de l'actuació deshonesta d'algun conegut, familiar i/o amic, pel que fa al cobrament d'ajuts públics, pensions i/o prestacions econòmiques o facilitats d'algun tipus. Tant cert, com que aquestes conductes, no tenen cap reprovació social; ben al contrari, ja que les persones que no hi volen participar [ que alguna en deu haver ] sóc considerades, anormals i sovint excloses del tracte social. És cert que s'ha creat al llarg dels anys, una cultura de la subvenció, del dret il·limitat als recursos que s'aporten a l'erari públic. És encara més cert, que tothom fa molts i molts anys, sabia que a Marbella - i més amunt i més avall - s'estaven duent a terme conductes corruptes, que han permès l'enriquiment exponencial de tot un reguitzell de malfactors, que alhora han podrit, la política, la judicatura, la policia i àdhuc, els nivells de govern públic ha que han tingut accés. També feia força en el sentit d'acceptar la tesi de l'Otto, el fet de que des de la Comunitat Econòmica Europea, se'ns crides una vegada i l'altra l'atenció, ara pel frau del lli, ara pels plans urbanístics de la Comunitat Valenciana.

Recordo la resistència de l'espanyolisme radical, ha admetre que una de les característiques que conformem al poble basc, és el fet de ser allí molt i molt habitual , que la majoria d'ells acostumen a tenir el factor RH negatiu , en el grup sanguini. Això per als bascos des de sempre ha estat un element que els diferència d'altres grups ètnics de la península.

Amb les dades de l'Otto, s'hauran de modificar molts Estatuts, en els que atès el fet de l'absència en les seves poblacions del Cromosoma H, podran - amb tota justícia - reivindicar també per ells, el reconeixement de constituir una Nació !

© Antonio Mora Vergés








Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Antonio Mora Vergés

Antonio Mora Vergés

6917 Relats

1201 Comentaris

5455997 Lectures

Valoració de l'autor: 9.72

Biografia:
Antonio Mora Vergés, l'Argentera 1951, col·laborador del setmanari La Forja de Castellar del Vallès, Nova Tarrega, de Tàrrega , Diari de Sabadell, La Tosca de Moià, El Balcó de Montserrat de Vacarisses.
Editor del blog :
coneixercatalunya.blogspot.com ,
col·laborador de les pàgines web www.guimera.info, i els diàris digitals de : www.moianes.net
http://www.naciodigital.cat/manresainfo/
http://www.naciodigital.cat/llusanes/
http://www.naciodigital.cat/elripolles/
http://www.baixllobregatdigital.cat/
e.mail mora.a@guimera.info
e.mail amora@moianes.net
email guimera.mora@gmail.com