Dolça Escomesa 1

Un relat de: totidolentot
Dolça escomesa 1

Vaig connectar amb ella a través d’una APP de cites, estàvem en plena pandèmia del còvid per la qual cosa es feia complicat poder quedar de manera formal ni que fos per prendre un cafè.
Pocs dies després ens posàvem en contacte a través de wassap. Ella es mostrava encantadorament sensual en els seus escrits i quan finalment ens vam decidir a trucar va resultar tenir una veu també encisadora.
Finalment ens vàrem conèixer en persona, era principis de març i feia força fred, vàrem quedar en un banc dins d’una plaça poc transitada.
Tenia cinquanta-dos anys, rossa amb uns ulls blaus hipnòtics, ens vàrem donar dos petons encara amb mascareta. Jo havia portat unes begudes i fruits secs que ella va agrair.
Vàrem parlar dels fills, de la feina i del cony de virus que ens feia la vida impossible i vàrem acordar de quedar per la setmana següent.
Cada dia al vespre quan tots dos ja havíem acabat de sopar, ens trucàvem per comentar com havia anat el dia, cap al final de la conversa jo li demanava saber com anava vestida. Ella amb la seva veu sensual em deia que estava al llit amb un conjunt de seda, a les hores jugàvem amb la eròtica del moment i amb el que m’agradaria fer amb aquell tros de tela.
Un dia i un altre acabàvem calents abans d’anar a dormir, ella fins i tot em va confessar que s’havia masturbat després de parlar amb mi (jo també). I així va passar tota la setmana fins que va arribar el dissabte següent i vàrem quedar de nou, mateix lloc mateixa hora.
Jo anava amb la intenció de intimar una mica més en la nostra relació, ens vàrem saludar com sempre i la nit va transcórrer amb normalitat parlant de la feina i d’alguna anècdota que altra. La Rosa ja fos pel fred o per alguna altra raó, s’atansava més al meu cos, fins que vaig decidir abraçar-la, ella en cap moment es va mostrar distant, al contrari semblava gaudir d’aquella proximitat. A l’hora de acomiadar-nos vaig voler donar-li un petó als llavis però ella va girar la cara per evitar-ho. Aquest gest francament em va molestar, no s’avenia gens amb les juguesques eròtiques que ens regalàvem gaire bé cada nit abans d’anar a dormir. Aquella mateixa nit vaig rebre per wassap unes fotos d’ella al llit, amb el modelet de torn, més sexual que mai, amb un somriure insinuós, i mostrant un escot ampli que s’obria fins al llindar dels mugrons.
Jo encara estava emprenyat per la seva negació hores abans i no vaig contestar al wassap, tot i que haig de reconèixer que aquelles fotos em van impactar.
L’endemà vaig rebre unes fotos que al principi no vaig saber interpretar; una seqüència d’imatges a on s’hi veien unes sabates d’agulla altíssimes, unes mitges de seda, un antifaç i un collar de cuir vermell.
El wassap deia: “Quan em facis teva, podràs robar-me tots els petons que desitgis”.
Jo estava perplexa, aquella mateixa dona que em negava un petó, ara es mostrava com una puta en zel. Em vaig mirar altre cop les fotos i em vaig fixar en particular amb el collar, ampliant la imatge vaig poder veure una inscripció:
“Propietat del amo”. A partir d’aquell moment vaig saber a quin joc volia jugar, i m’encantava.
Per no semblar desesperat vaig esperar al dia següent divendres per trucar-la, jo vaig fer com si no m’hagués assabentat de res i vàrem parlar del de sempre. Ella es mostrava recelosa i confosa, no entenia com jo em dirigia a ella com sempre, amb amabilitat i encuriosit per com li havia anat al dia. Eren les dotze tocades i tocava acomiadar-se, sabent com havíem fet les darreres tres setmanes que al dia següent dissabte ens podríem veure en persona. Per cert, li vaig dir: demà vull que vinguis amb faldilla, sense calces, i vaig penjar sense donar temps a cap resposta.

Dissabte set i deu del vespre, vaig arribar tard per poder observar-la, ella restava en el mateix banc de sempre, en un racó de la plaça i a la penombra dels pocs fanals que la il·luminaven. La Rosa mirava a banda i banda esperant-me. Jo la fitava de lluny, volia saber si m’havia obeït. Efectivament portava una faldilla marró fins a mitja cama.
La vaig trucar i abans de que pogués respondre, li vaig ordenar que s’obrís de cames, es tragués els guants i es masturbés.
Va quedar-se una estona immòbil sense saber que fer, per tot seguit decidida complir amb el que li havia ordenat; Es va treure el guant i mentre mirava que ningú pogués veure-la es va arremangar la faldilla fins els malucs. Va començar a acariciar-se el sexe, jo restava ara a pocs metres amagat rere uns matolls davant seu, efectivament no portava calces i els seus dits podien accedir lliurament.
Va començar acariciant-se el clítoris lentament però molt aviat va accelerar el moviment, en cap moment va tancar les cames, les seves cuixes tremolaven probablement degut al fred, al cap d’uns minuts es va llepar els dits i va començar a fregar-se el cony mes contundentment. Amb l’altre mà es va obrir el cony perquè tres dits entressin dins d’aquella cova, va fer entrar els dits a tota velocitat fins que doblegant el coll enrere va arribar al orgasme.
Un cop recuperada dels espasmes es va abaixar la faldilla es va enfundar els guants i va restar immòbil esperant.

Tenia por, però una por que m’excitava, les ordres havien estat tant curtes com precises i jo com una autòmat les vaig obeir, tot i l’impuls de deixar-ho córrer, vaig seure al banc de sempre i després d’escoltar el seu missatge vaig saber que l’únic que desitjava fer era el que ell m’havia ordenat.
El fred i la situació de vulnerabilitat va fer el seu efecte i l’excitació es va apoderar de mi tant aviat com em vaig obrir de cames. Van ser pocs minuts però d’una intensitat tant forta que va portar-me al orgasme mes gran que recordava en molt temps.
Quan vaig acabar, em vaig posar bé la faldilla, encara sentia els batecs del cor i petits espasmes em pujaven per l’esquena fins al cervell.
La sensació de l’ordre acomplida em feia estranyament feliç, ara només desitjava trobar-me amb el Pere i rebre si ell volia, la seva aprovació.

La Rosa havia superat amb escreix les meves expectatives, haig de confessar que em va sorprendre sobretot la violència de les seves auto-envestides per arribar al clímax.
Tot i la meva excitació em tocava ser fred i poder demostrar a la Rosa que qui portava la paella pel mànec era jo, així que vaig apagar el mòbil i vaig anar-me’n cap a casa.

Em va deixar plantada, i a més quan vaig intentar localitzar-lo tenia el mòbil apagat. Vaig anar cap a casa amb la sensació de sentir-me enganyada i menys preuada, amb tot però em sentia bé, em sentia seva.
L’endemà vaig rebre un wassap del Pere, em deia que estava satisfet, i que volia continuar la relació. Em va deixar clar que aquesta seria peculiar ja que estava segur que el desig de tots dos era mantenir un estatus de dominador i dominada, amb totes les implicacions que això suposava i que si estava d’acord li tenia de demostrar amb fets aquella mateixa tarda.
Va poder més el desig que la incertesa i li vaig dir que si.
Tot seguit vaig rebre un missatge amb les instruccions:
Tenia que anar a casa seva a primera hora de la tarda, va estar molt concret amb la indumentària; Les sabates d’agulla, el collar de cuir i un abric per sobre. Res més.
El Pere també va indicar que feria venir un taxi a buscar-me.
Després de dinar vaig dutxar-me i vaig arreglar-me els cabells, soc conscient que la meva cabellera i els meus ulls agraden, vaig estar una bona estona decidint com pentinar-me però finalment vaig optar per recollir-me’ls, abans ja m’havia pintat les ungles dels peus per donar temps a que s’assequessin. Estava a la meva habitació davant del mirall de cos, em vaig posar les sabates, aquestes van fer enfilar el meu cul, de perfil vaig observar-me durant una bona estona. Estava calenta, calenta per a ell i per culpa d’ell, em vaig començar a acariciar, ara estava de cara al mirall amb les cames tant obertes com em permetia el calçat. A sobre el llit restava el collar, vaig ajupir-me per posar-me’l i vaig saber en aquell moment que agradaria a qualsevol home, vaig acariciar-me amb ganes d’arribar al clímax, fort com a mi m’agrada, estava al llindar, estava arribant, vaig flexionar les cames per poder introduir mes al fons els meus dits mullats, però en aquell moment va sonar el timbre de casa, era el taxista.
Vaig agafar un abric de peluix llarg de color verd que m’arribava per sota dels genolls, i vaig baixar fins arribar al replà.
Efectivament davant la porta hi havia el taxi esperant, quan vaig ser dins, una veu femenina em va saludar amb amabilitat i va arrancar sense més.

La Jana es taxista i la persona de contacte per anar amunt i avall, generalment al aeroport per temes de feina. Amb el temps ens hem anat coneixent i tenim molt bona sintonia, tanta que sabem moltes intimitats l’un de l’altre. La Jana va estar casada i te fills però després del divorci es va adonar que el que realment li agradava eren les dones.
Vaig contactar amb ella per que anés a buscar la Rosa a casa seva, abans però la vaig fer venir a casa per buscar una paquetet. Li vaig demanar que deixés l’objecte al seient del darrera.
Vaig demanar-li a la Jana que un cop recollís a la Rosa em fes una perduda. Immediatament li vaig tornar la trucada per dir-li que no anés directament a casa meva, que passés per una zona industrial allunyada de la ciutat que vaig indicar, que estacionés el cotxe i que em truqués de nou. La Jana efectivament em va trucar, una mica mosquejada em va dir que allò no era normal i em va demanar explicacions. Jo sense preàmbuls li vaig preguntar si li agradava la dona que portava al darrera, també li vaig comentar que no es tractava de cap professional. Ella em va contestar que la trobava preciosa i després li vaig demanar que li passés el mòbil a la Rosa.

Estava nerviosa i excitada, feia mitja hora que el taxi havia arrancat, la calefacció estava molt alta i no podia descordar-me l’abric sense deixar veure la meva nuesa.
Estàvem circulant per les afores de la ciutat per un descampat molt solitari.
La taxista parlava pel mòbil quan de sobte va parar el cotxe, es va girar i donant-me el mòbil em va dir, es per a tu.
Tens un paquet al teu costat, obra`l va ordenar....
Quan vaig obrir el paquet vaig veure que es tractava d’un consolador.
Vull que posis l’altaveu al mòbil perquè la teva companya pugui sentir la conversació.
Jana, aquesta dona es diu Rosa, i està aquí per complaurem i si vols per complaure`t també a tu. La Jana amb un gest dirigit a mi va voler confirmar el que el Pere havia dit, jo vermella vaig assentir. La taxista era una noia morena d’uns quaranta anys, ulls verds i una mica grassoneta. Jo no havia tingut mai relació amb cap dona però la situació del moment va fer que no poses cap objecció quan ella va entrar al darrera amb mi. Els seus ulls indicaven que jo li agradava, em va acaronar, però quan va fer la intenció de besar-me m’hi vaig negar, ella però agafant-me del cabell va encarar-me i la seva boca va devorar la meva. A les hores va ser quan la veu del Pere va sonar de nou, ell ho estava veient tot a través del mòbil i va demanar que em despullés;
La Jana va fer un somriure complagut quan va veure el meu cos i va fer intenció d’acariciar-lo; Ell però va dir-li que no ho fes, volia que fos jo la qui agafés la iniciativa. Immediatament la Jana es va treure els pantalons i les calcetes i es va obrir de cames per convidar-me a menjar-li el cony. Em vaig apropar i vaig veure per primera vegada en primer pla la vagina d’un altra dona, estava depilada i el fluix vaginal mostrava clarament la seva excitació. Mentre llepava, la Jana decidida es ficava el consolador a la boca, quan vaig trobar el seu clítoris ella va començar a gemegar mentre s’introduïa el fal·lus fins a la gola. Jo no vaig deixar de llepar aquell botonet fins que la Jana em va demanar pas al consolador dins la seva vagina. Jo vaig continuar martellejant el clítoris fins que l’orgasme em va esquitxar tota la boca.
Mai havia estat tant excitada, la Jana estesa al meu costat panteixant, li vaig agafar el consolador encara xop i el vaig llepar. Era el meu torn vaig encarar la punta a la entrada de la meva vagina i quan vaig començar a fer pressió per ficar-me’l la veu del meu amo va sonar com un tro, “ vull que et sodomitzis amb ell”.

Quin paio aquest Pere, com sabia que jo acceptaria fer sexe amb aquella desconeguda ?
Suposo que les intimitats que ens havíem explicat durant els trajectes el van fer estar segur de que jo voldria jugar amb aquella dona, de fet era amb les dones mes atractives que m’havia topat. La seva bellesa em va captivar, els seus ulls em miraven mentre em llepava i molt aviat vaig arribar a l’èxtasi. Per altra banda tenia ben collada a la Rosa, ella feia cas en tot el que li manava, amb tot però es va quedar paralitzada quan li va demanar que es fiques aquell consolador pel cul. La Rosa estava evidentment molt excitada però per la cara que va posar molt probablement era verge per aquell forat. Malgrat això ella va encarar el consolador i va començar a fer pressió, era evident que li feia mal per la qual cosa i desoint l’advertència del Pere, hi vaig intervenir.

Em feia molt mal però la excitació en la que estava sumida m’encoratjava a intentar-ho un cop i un altre. Aquell consolador era massa gran per el meu culet, altres vegades m’havia ficat altres aparells, però eren molt més prims, a mes havia fet servir vaselina per facilitar l’entrada.
De sobte la Jana hi va intervenir, el Pere no va dir res. apropant-se, em va agafar el consolador i després de llepar-lo se’l va ficar de nou pel cony, aquest va sortir totalment lubricat dels seus fluids.

Li vaig demanar a la Rosa que mirés a la càmera, la Jana va encarar el consolador i va començar a ficar-lo no sense dificultats. La cara de la Rosa tota suada i amb un rictus de patiment indicava clarament que la intromissió del consolador era tot menys plaent. La Jana aleshores li va començar a acariciar el cony amb els dits i la Rosa automàticament va començar a panteixar. La Jana va aprofitar aquell moment per introduir del tot aquell fal·lus, tot el consolador restava dins mentre la Jana es dedicava a donar-li plaer ara amb la boca, xuclant amb avidesa el seu cony mentre que amb la llengua no parava de acariciar-li el clítoris;
Ara si..... la carona de la Rosa que no m’havia deixat de mirar, feia esforços per continuar amb els ulls oberts, es llepava els llavis mentre una insinuació de somriure es dibuixava a la seva cara, estava començant a gaudir. Aleshores, la Jana va començar a treure i ficar el consolador cada vegada amb mes velocitat i la Rosa ajudava amb cops de pelvis fins que es va escórrer.

Un cop desentelats els vidres del cotxe, la Jana va arrencar per portar a la Rosa a casa meva, abans però amb veu plaent em va comunicar que la carrera anava per compte seva.

Fi 1ra part

Comentaris

  • Veurem...[Ofensiu]
    Prou bé | 21-10-2023

    ... Com segueix! Vas bé

    Amb total cordialitat