Dol d'amor

Un relat de: Analanthalasa
Un desdejuni informal, atípic i romàntic a la platja.
Una gateta i després una altra.
Dos pisos i dues mudances.
Tres quedades prèvies al primer bes.
Quatre, cinc i mil viatges fets arreu dels continents, arreu del país.
Quilòmetres incontables de carretera que al teu costat pagaven la pena. Ràdio búlgara escoltant reggaeton llatinoamèrica o Ràdio Maria. Amén.
Mil avions, la distància, el retrobament.
Sis anys de convivència.
Sis anys i mig fins al primer i l'últim adéu.
Un munt de records màgics i una motxilla plena de dol. Que sempre va amb tu. Llàgrimes incessant i un nus a l'estómac, no són papallones, és ansietat, horror, dolor, tot el que no vull.

I clar, zero empatia emocional, adéu i gràcies, robot. Desgarrament intern de les entranyes, la foscor sobrepassa els límits, s'endinsa dins de mi i no puc eixir del pou.

Gel, fredor, glaceres. Els pols es descongelen, però no el teu, només el meu, i acaba sent un oceà d'aigua salada d'elaboració pròpia per compte aliè.

Tots els besos, abraços, i sobretot com de feliç era fent l'amor amb tu, com rèiem, com de bé ens ho passàvem. Com t'estimava i com t'estime. Una cançó sense sentit. Un ball de desamor.

Comentaris

  • Bona vesprada Analanthalasa. [Ofensiu]
    PERLA DE VELLUT | 16-09-2023

    Espere que tot et vaja bé. Et comente que el dia 14 d'aquest mes et vaig comentar i encara no m'has donat les gràcies, ni m'has dit alguna cosa al respecte sobre el meu últim relat. Espere que sigues un poquet amable amb els companys de Relats en Català. Gràcies per tot.
    Cordialment.

  • Les llàgrimes són l'esperit de la persona. [Ofensiu]
    PERLA DE VELLUT | 14-09-2023 | Valoració: 10

    Tota una història que manifestes des del teu cor, el desafecte d'una comunicació.
    És terrible no saber eixir del pou, perquè no hi ha emoció.
    M'ha arribat molt al cor, tot el que descrius, Analanthalasa.
    M'ha agradat com el planteges.
    Benvinguda a Relats en Català.
    Si el ve de bé, en tinc un nou relat. Gràcies.
    Cordialment.
    Perla de vellut

  • Realista[Ofensiu]
    clarigar | 13-09-2023

    No em deixava escriure més. M'agradaria afegir que és important utilitzar l'escriptura per desfogar-nos. M'agrada com expresses com t'han fet sentir i que, òbviament, és millor deixar anar les persones que no tenen empatia amb nosaltres. La manera en que les persones marxen, acaba desmostrant com són. Segueix escrivint i cagan-te en tot si ho necessites.

    Ànims,

  • Realista[Ofensiu]
    clarigar | 13-09-2023

    M'ha agradat molt el teu relat. Moltes vegades després d'un dol acostumem a recordar les vivències més positives i és important fer una balança. Al cap i a la fi, no deixa de ser un moment de transició molt dur.

    Abraçada,

  • La fi....[Ofensiu]
    Rosa Gubau | 13-09-2023

    d'un amor i una relació de sis anys, plena de records i vivències positives. Ara toca passar aquest dol i a poc a poc tot aquest sentiment de pèrdua tindrà sentit. Quan es tanca una porta ben tancada se'n poden obrir mil.

    Endavant Analanhalasa.


    Rosa.

  • llpages | 13-09-2023 | Valoració: 10

    Relat que descriu excepcionalment bé la fi d'una relació. Un resum escuet però punyent del que han estat aquests sis anys i mig de vida en parella, hom arriba a posar-se en la pell de qui descriu aquest punt i final i, d'alguna manera, et transmet aquest moment agre. Ben escrit!

  • Tristor[Ofensiu]

    Fas sentir de prop el desemparament, puc percebre el teu immens desencís, la teva pena i potser el desamor, però això darrer no em queda clar. Tens els records molt vius encara , i els descrius de manera planera.
    M'ha agradat molt el relat, sobretot perquè em genera complicitat amb tu, malgrat potser no hi puc fer res per consolar te.

    Enhorabona pel relat

l´Autor

Foto de perfil de Analanthalasa

Analanthalasa

3 Relats

10 Comentaris

1542 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00