Conduint sol...

Un relat de: Petit punt blau
Conduint sol, tranquil·lament, per una carretera coneguda. Faig un gir a l'esquerra, agafo el carril secundari per incorporar-me a l'autopista, Al darrere em segueix un camió. M'incorporo i miro pel retrovisor, el camió ha desaparegut.

La sensació és nova, normalment no desapareixen les coses i menys encara els camions de gran tonatge. Miro a esquerra i dreta. Ni rastre del camió. Continuo endavant, velocitat constant, el dia és clar. Recordo que quan era petit jugava amb cotxes i camions de joguina. M'avança un cotxe per l'esquerra, accelero i em poso al carril del mig. Canvio la música.

Torno a pensar en el camió, l'hauré imaginat? - no ho crec. El cotxe va fi, és un goig conduir. Mentre, el cotxe avança un tot terreny matrícula quadrada. Em miro el conductor, va llegint el diari i fumant. Un altre cotxe, un turisme per l'esquerra m'avança i els ocupants, tots nens amb cara de porquet, em saluden. De l'ensurt quasi topo amb el cotxe del davant.

Això ja és massa! el camió, els nens, l'home llegint... Em pessigo la cara, estaré somniant? - no, no, estic ben despert!
Per fi arribo a casa, ha estat un dia dur. Molta feina. Segurament l'estrès m'ha fet viure aquest viatge tan estrany. Em poso al llit i dormo, dormo, dormo.

Somnio amb els cotxes de joguina, quan era petit, el camió, el mateix de l'accident, el que m'ha passat per sobre, el que va desaparèixer i em va fer sortir de la realitat. La primera realitat. Estic mort! Volo. Soc lliure.

Comentaris

  • Benvingut al concurs[Ofensiu]

    Bon vespre, Petit punt blau.
    Veiem que ens has enviat un relat per participar en el concurs, t'escrivim el punt 4 de les bases, on es detalla què cal fer per concursar.


    4. Modalitats de participació:

    a) Mitjançant la inscripció gratuïta al portal literari Relats en Català (RC) i la publicació de les obres, directament pels autors i autores, clicant l’opció de participar en el concurs que s’habilitarà a tal efecte. Aquesta inscripció és gratuïta. Els nous inscrits en aquesta convocatòria al portal literari hauran d’enviar un correu a concursos.arc@gmail.com, amb les dades bàsiques: el pseudònim relataire, el nom i cognoms, l’adreça, el DNI, la data de naixement i el telèfon de contacte.

    b) Mitjançant l’enviament d'un correu a l’adreça concursos.arc@gmail.com, adjuntant en format Word un document amb l’obra (amb el títol i el nom —o pseudònim— de l’autor/autora) i un altre arxiu-plica (amb el títol, el pseudònim, el nom i cognoms, l'adreça, el DNI, la data de naixement i el telèfon de contacte). Les obres seran penjades al portal literari Relats en Català (RC) per l’organització del concurs.


    Com ets un/a relataire nova a la pàgina, és per això que et demanem, abans de validar el teu relat, que ens remetis les dades al correu més a dalt esmentat.

    Gràcies per la teva participació en el concurs.

    Comissió XII Concurs ARC de microrelats

  • Confusions[Ofensiu]
    capficada | 28-11-2021

    Ens fas confondre deliri, somni i realitat en un relat ben curt, cosa que gaudisc molt. Dius que surt de la primera realitat, com serà aquesta segons on ara hi és? Tan divertida com les al·lucinacions? Bona feina!

  • Petit punt blau...[Ofensiu]
    jomagi | 26-11-2021 | Valoració: 10

    ... sincerament, agraeixo aquesta trovalla del teu relat.. Collons!...si això ho he viscut jo!... Una abraçada. Et segueixo.7

l´Autor

Foto de perfil de Petit punt blau

Petit punt blau

7 Relats

21 Comentaris

3107 Lectures

Valoració de l'autor: 9.60