Col·lecció de papallones

Un relat de: Shedna totires

Mirant la tele m´ha vingut de sobte un mal rollo "que pa que"..
He vist com anunciaven una col-lecció, d´aquestes que surten com bolets despres de l´estiu, que venia com la mes meravellosa de les aficions el coleccionar papallones dissecades de tot el món en fascicles a un euro. M´ha semblat simplement repulsiu el fet de col-leccionar animalets disecats com si es tractés de ninotets del pockemon o alguna cosa per l´estil. I el cert és que no sóc qui per jutjar el fet de que és més adient o no però el que sí sé és que som l´única espècie que es pot interessar en col·leccionar altres espècies, mortes esclar.

Comentaris

  • Què trist![Ofensiu]
    - | 20-09-2008

    Jo vaig escoltar aquest anunci sense veure'l, doncs era a la cuina, però també hi vaig rumiar força estona... Us imagineu la quantitat de papallones que representa això? Aquests fascicles repartits per totes les llibreries i quioscs de tots els pobles i ciutats... amb una papallona diferent cada setmana (o quinzena, això no ho recordo)... Tenin en compte els fascicles que es venguin, i tots els que sobraran...

  • Estic d'acord[Ofensiu]
    JOANPG | 18-09-2008

    Jo també crec que , fora dels llocs d'estudi o docència, aquests assassinats d'animalons ès un disbarat. Però se'n fan tants de disbarats en aquest món!!!

l´Autor

Shedna totires

8 Relats

8 Comentaris

5713 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Biografia:
Us desitjo una bona estada i retrobada.