Carta a l'ajuntament

Un relat de: BrigadistaInternacional

L'hospitalet del llobregat , 2006
Senyor Alcalde,
Hem veig obligat a dir-li , que , la nostre vila ja no es la que era , abans era una vila neta , digne de poder-hi entrar . Ara no , hus molesteu en explotar a escombriares perque treballin amb un somriue , sota la frase de: " L'hospitalet cada dia mes net".Que creatius sou ara els alcades corruptes , no?

S'hem fa extrany trobar un lloc , amb un solar , o similar per jugar a futbol , als parqs d'aqui només hi han rebutgats de la societat , Rodamons , drogadictes... I pobre gent perque emprenyar-los amb una pilota si ells tenen preocupacions mes grans.Vingut a aquest tema , algun dia deixareu d'especular la terra , al final ens trobaren coberts de quitrà , ja que heu tirat una zona verda de la zoma per fer mes edificis.

Voldria que em posesiu un lloc ven bonic per fumar porros ,i enderroquesiu algunes multinacionals de per aqui que no fan mes que explotar.Son explemples: Mcdonals, Pans&capitalism...L'Hospitelt ja esta prou especultat no slavaré pas res , pero el que voldria , es que no toquesiu els pobles bonics , i verds . Que per cuatre pijos ja hi va be una fonda , o una camera de fer fotos.

Sisplau ajuntaments d'arre del món pare d'especular , que hi ha gent que no pot menjar!

Albert

Comentaris

  • Molt bé Albert! Segueix imposant-te com puguis a favor dels teus ideals[Ofensiu]
    _Aurem_ | 02-12-2007 | Valoració: 10

    He llegit al teu Fotolog que havies escrit una carta a l'ajuntament i no he volgut perdre'm el dret de llegir-la i aquí em tens, noi!
    Ostres, m'ha agradat eh, que ho sapiguis!
    Bé, ja parlarem més endavant.
    Se t'estima!
    :)

l´Autor

Foto de perfil de BrigadistaInternacional

BrigadistaInternacional

7 Relats

4 Comentaris

6141 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Biografia:
Estudiant , antifa revolucionari , la música que em mou son el punk , l'Oi! i l'ska , i que dir de mi si no em conegueu pos res vinga.

SALUT & Oi!

Visca la Terra!

albertchin_92@hotmail.com