Assassins

Un relat de: Antonio Mora Vergés

Algunes persones estan convençudes sense cap argument seriós per a recolzar-ho, de que per fi ,com diuen a l'argentina "sonaran los tiros por el lao de la justícia ".
Tot plegat, segons sembla perquè alguns jutges . - presumptament honestos - amb el cas dels jutges aquesta es una presumpció iuris tantum, es a dir que admet prova en contrari, i fins i tot que no s'ha de presumir mai. Han decidit iniciar accions contra alguns ancians dements, que en la seva joventut o mitja edat, havien dut a terme assassinats sense fi ni compte; val a dir que en aquell moment hi havia també jutges, que curiosament miraven cap a un altre lloc, i que no seran mai jutjats per cap delicte.
Hi ha avui però assassins actius, als que la justícia professa un gran respecte ; pensem en l'ex-president USA. Clinton, autor del llançament de bombes d'urani empobrit a l'antiga Iugoslàvia, amb la col·laboració inestimable del aleshores Secretari de l'Otan, Científic i socialista Obrero Español confés, Javier Solana. Ambdós haurien d'estar en aquest moment responen d'aquests crims davant del Tribunal Penal Internacional, això lògicament si hi hagués justícia. Pensem també en W Bush, que ha tingut ja el plaer de comprovar que alguna de les persones que va ordenar matar, era innocent, quin gran plaer per ell, oi ?. Des del nou lloc, podrà sens dubte matar moltes més persones innocents que l'entranyable Clinton, o que qualsevol dels anteriors assassins internacionals, que van viure a la caseta blanca.
Per descomptat els vells dements assassins han de ser jutjats per un imperatiu ètic, cap assassí pot quedar sense càstig, però pel mateix imperatiu s'han de jutjat, la resta d'assassins, els que ho son per acció, llençar bombes, signar ordres de mort, i els que ho son per omissió, no posar els medis per trobar solucions al terrorisme, com exemple més proper.
No sonaran almenys ara com ara, los tiros por el lao de la justícia, no hi ha cap Tribunal Penal Internacional, seriós i creïble en aquest moment, hi ha això si, txeques diverses , que castiguen als perdedors, com de fet hi han estat sempre. I a nivell d'alguns Països hi han stars del dret, que veuen o millor volen veure, la palla al ull del veí, i s'entesten en no veure la biga que porten en el seu.
Els assassins tenen l'esquena ben coberta, abans i ara, no cal esperar cap mena de justícia en aquest món, senzillament no n'hi ha; la persecució a vells dements assassins, només es un miratge per tenir distret al personal. Els assassins actuals poden així treballar amb total tranquil·litat, amb la benedicció quan es fa necessari del poder judicial, off course !!!

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Antonio Mora Vergés

Antonio Mora Vergés

6917 Relats

1201 Comentaris

5460029 Lectures

Valoració de l'autor: 9.72

Biografia:
Antonio Mora Vergés, l'Argentera 1951, col·laborador del setmanari La Forja de Castellar del Vallès, Nova Tarrega, de Tàrrega , Diari de Sabadell, La Tosca de Moià, El Balcó de Montserrat de Vacarisses.
Editor del blog :
coneixercatalunya.blogspot.com ,
col·laborador de les pàgines web www.guimera.info, i els diàris digitals de : www.moianes.net
http://www.naciodigital.cat/manresainfo/
http://www.naciodigital.cat/llusanes/
http://www.naciodigital.cat/elripolles/
http://www.baixllobregatdigital.cat/
e.mail mora.a@guimera.info
e.mail amora@moianes.net
email guimera.mora@gmail.com