Amo meu

Un relat de: Esclava d´Adam
Amo meu:
T´escric aquesta carta després que, un cop més, la mandra o la comoditat m´han fet desobeir allò que m´havies manat. Me´n sento avergonyida, Amo...Tu has esmerçat temps molt valuós en orientar el meu cos inexpert en les arts del plaer i la obediència... Però la meva voluntat, de vegades, és encara massa verge.
Saps que el principal desig que tinc és posar-me als teus peus per a que m´acceptis i em condueixis...La teva mà experta, el teu talent en marcar camí...Tinc molt per aprendre, Amo, i et vull a tu de...mestre. Ensenya el meu cos a obrir-se, a doblegar-se a la teva voluntat, per a gaudir d´aquell plaer extrem que hom no sap si és realitat o somni. Castiga´m si em faig enrere, estira´m cap endavant...Fes que aprengui el teu cos per a convertir-me en una experta en donar-te plaer. Vull compensar la teva dedicació, el teu esforç, vull que et sentis orgullós d´haver-me escollit.
Prometo esforçar-me, Amo, en col.locar sempre la teva voluntat per davant de la meva...Vull que arribi el dia en que pugui aclucar els ulls i donar-me, amb la confiança de qui pot dir: fes amb mi el que vulguis...

Comentaris

  • resposta[Ofensiu]
    Esclava d´Adam | 09-04-2013

    Gràcies, Teresa.
    Carles22: Gràcies pel teu comentari. Sé que costa d´entendre, vist des de fora, però no, no sóc cap protagonista de les Ombres de Grey. Sóc una submisa de carn i óssos, independent i madura, però en la submissió puc alliberar tot el meu erotisme, posant la meva voluntat i les meves decisions en mans de l´Amo. Quan el meu Amo em sol.licita, m´hi lliuro. I la seguretat amb la qual ell sol.licita allò que li pertany reforça la meva posició i la meva excitació. El petit "planeta" que formem ell i jo està fora del que cal considerar políticament correcte. Ens allibera de tots els condicionants per a poder gaudir només del sexe.

  • La submissió, una moda?[Ofensiu]
    Carles22 | 07-04-2013 | Valoració: 8

    Teresa, no et negaré que la carta està ben trobada com a estil narratiu, i que fins i tot resulta creïble. Està escrita amb elegància, amb fina sensualitat, sense les grolleries que són tan habituals en el gènere... Però, qùè vols que et digui, tot aquest tema de la submissió em sembla un món tan irreal! Suposo que és la moda derivada de les "50 ombres de Grey", una història que no s'aguanta per enlloc. Algú s'imagina que hi pugui haver persones que vulguin exercir de submises per a ser tractades com a objectes pels seus "amos"?
    Quina mena de persones podrien amagar-se darrera d'aquest rol de submises?

  • Amo amor?[Ofensiu]
    Teresa | 05-04-2013

    Excitant! Té una gran força eròtica. M'agrada la idea que es dibuixa. El tipus de composició, epistolar, permet expressar secrets i intimitats amb un punt de confidencialitat que ho fa una mica transgressor. El to desferma desig per tot arreu. En cap moment arriba a ser groller o de mal gust; al contrari, el trobo delicat. I el final és una perla.

l´Autor

Esclava d´Adam

1 Relats

3 Comentaris

570 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Últims relats de l'autor