Amics vora el foc

Un relat de: xellla

Hi havia un grup de nois que van anar a la muntanya durant dues setmanes. Quan ja havien passat aquestes dues setmanes, van marxar cap a casa seva tots junts i com a comiat es van quedar a dormir a casa d'un d'ells. Estaven congelats i mentre miraven la televisió i anaven xerrant, a un se li va acudir fer una llar de foc, perquè tenien molt de fred.

Llavors van apagar la televisió i van sortir a buscar llenya ben abrigadets. Després de trobar tota la llenya que els hi fes falta, van anar un altre cop cap a casa. Van començar a muntar la llar de foc: mentre uns la preparaven, uns altres anaven fent entrepans per menjar alguna coseta. Finalment es van posar tots junts al davant de la llar de foc.

Però de sobte els nois es van donar compte que a fora també havia fum. Van anar corrent a veure de què era i van veure un gup de nois fent el mateix que ells: un foc de camp. Llavors un va dir: "Ei! Per què no anem amb ells?". Els altres van estar d'acord i van anar cap a allà. Els van demanar que si podien estar amb ells, i els altres van estar d'acord.

Estaven tots calentets al voltant del foc encès que havien fet els seus companys i van començar a explicar històries de por, i així va anar passant el temps.

A fora no és que s'estigués malament, però un d'ells va proposar anar a un lloc cobert i tots van estar d'acord. Van entrar cap a casa i al voltant de la seva llar de foc van començar a jugar a cartes fins que es van quedar adormits. Al dia següent se'n va anar cadascú a casa seva i aquells nois van aprendre que coneixent gent, i al voltant d'una llar de foc que fa caliu, t'ho pots arribar a passar genial.


Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

xellla

1 Relats

0 Comentaris

496 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Biografia:
Hola!

Només dir que em dic Jèssica i tinc 14 anys.

Últims relats de l'autor