Aina Ztiz

Un relat de: Capità Borratxo

L'Aina Ztiz té a punt la pistola. Només hi ha posat dues bales, una per tu i l'altra per mi. Està a punt de trobar-nos en el no-res, amb el seu vaixell pirata de veles negres, travessant el silenci amb un soroll eixordador. Les fades de la mort la guien fent callar les nostres mares, que ploren, tristes, la seva arribada. No tinguis por. Pren la mà del nostre fruit i seguim pujant ben amunt. Com més amunt estiguem més blaves i pures seran les nostres ànimes i més enrere quedaran les cendres del nostre passat. I quan arribem a dalt de tot sentirem dos trets desesperats : l'un a l'aire mirant de fer-nos blanc i l'altre que acabarà amb la mort de l'Aina Ztiz.

Comentaris

  • que bé![Ofensiu]
    vuitantados | 29-10-2008

    que bo. microrelat intensíssim i carregat de tot el que necessita. excel.lent.

  • impressionant[Ofensiu]
    besllum | 11-08-2008 | Valoració: 10

    en la seva brevetat. La simbologia de les fades de la mort i de les ànimes és efectiva i sorprenent. Pensava que la que no moriria és l'Aina.
    Molt ben escrit i expressat!

l´Autor

Capità Borratxo

61 Relats

131 Comentaris

55673 Lectures

Valoració de l'autor: 9.76

Biografia:
L'endemà d'aquella nit tot va ser nou. Però res no podria amb les seves ganes d'escriure. El capità va fotre's un bon glop d'aiguardent i obrí el llibre en blanc per la primera pàgina, tot escrivint:

"L'endemà d'aquella nit..."



Si voleu res, us deixo el meu e-mail:

rubenroca77@hotmail.com

Gràcies per tot! (sobretot per les correccions, comentaris, valoracions, etc.)