ABRIC DE PELFA

Un relat de: Laura Busom
Recordo a la perfecció l’abric de pelfa de l’àvia. Era blanc i feia olor a llar de foc. Encara ara ric quan faig memòria i em ve a la ment la festa del setè aniversari de la meva germana.
L’àvia i jo jugàvem al jardí quan un pallasso, amb la cara pintada de blanc, se’ns va apropar. La meva reacció va ser instantània. Vaig entaforar el cap a l’abric de l’àvia per amagar la vergonya. La jaqueta era flonja, em feia sentir a gust.
—Mira què et diu el pallasso, Biel! —Però sentir-me el centre d’atenció em va fer encongir més.
En un moment, quan ningú no em veia, vaig observar el pallasso detingudament. El vaig espiar a través de l’espai que hi havia entre el braç i el cos de l’àvia. Procurava dissimular el meu interès.
Els cabells arrissats, rojos, se li movien com si fossin espaguetis. La bola vermella que duia al nas semblava una cua de conill. Va ser llavors, en imaginar-me un plat de pasta sobre el cap del pallasso i el cul d’un conill damunt del seu nas, quan vaig esclatar de riure. Vaig desenganxar la cara de l’abric de pelfa i em vaig atrevir a parlar amb aquell personatge que feia ganyotes al meu davant.

Comentaris

  • Dissimular l'interès [Ofensiu]
    PERLA DE VELLUT | 17-01-2023 | Valoració: 10

    En llegir-lo, tota la seua acció, està molt ben encertada, T'entrava certa vergonya, davant d'ell. Molt enginyós. M'ha fet un bon somriure el to del nas del pallasso i la seua descripció. Tota una història en un minut.
    Enhorabona, Laura.
    PERLA DE VELLUT

  • Pallasso[Ofensiu]
    Pattap | 18-04-2022 | Valoració: 10

    És un escrit ple de tendresa, com acostumen a tenir tots aquells que protagonitzen els nens i les àvies. Has sabut transmetre'ns força bé els seus sentiments, protegit amb un abric estimat.
    Sort!

  • Relat rebut[Ofensiu]

    Relat rebut correctament, i tenim també correctament les teves dades per concursar. El relat entra a concurs.

    Gràcies per participar.

    Comissió XII Concurs ARC de microrelats

l´Autor

Laura Busom

5 Relats

16 Comentaris

1382 Lectures

Valoració de l'autor: 9.80