A l'ombra

Un relat de: Magda Garcia
Ara intenten esborrar les pistes que poden portar cap a ell. Els agents continuen encobrint-lo, dissimuladament, perquè fa anys que treballa d'infiltrat i no els interessa que transcendeixi.

Però la veritat és que la situació se'ls hi ha anat de les mans. Quan van arribar al lloc on es va perpetrar el crim era evident que ell hi havia estat. Les seves empremtes digitals, les marques de les sabates...fins i tot la burilla de Marlboro que hi van trobar, van donar informacions transcendentals i inequivoques als agents.

Em pregunto si no ho va fer expressament. Si el que volia era sorgir des de la foscor, aflorar, i deixar definitivament aquesta feina sempre a l'ombra.

Comentaris

  • N'estava tip...[Ofensiu]
    Cesca | 19-06-2023 | Valoració: 9

    Curt, precís i capta l’atenció de bon començament.
    Un microrelat excel·lent.
    Ha estat un plaer.

  • Es va evidenciar...[Ofensiu]
    PERLA DE VELLUT | 18-06-2023 | Valoració: 10

    Ell mateix de les pistes, pel crim que va fer, i aleshores es va quedar per a sempre a l'ombra de la presó. Tota una història en un minut, molt meticulosament detallat fins al final.
    Enhorabona, Magda.
    Cordialment
    PERLA DE VELLUT

  • Amb la resolució del protagonista...[Ofensiu]
    llpages | 18-06-2023

    podria molt ben ser que el protagonista passés de treballar a l'ombra a trobar-se engarjolat dins l'ombra d'una presó. Arriscada aposta per desfer-se d'una activitat arriscada, per tant, coherència en estat pur. Molt bé, Magda!

  • Amb molta claror[Ofensiu]
    Prou bé | 18-06-2023

    ... escrius el relat. Deixar d'existir per deixar de no ser-hi. O és a l'inrevés?
    Amb total cordialitat

  • Posar-hi fi. [Ofensiu]
    Aljezurful | 18-06-2023

    Jo ho veig com una descripció del "estar fart d'un mateix" o el "dessitg d'alliberar-se del que som" o, del que els altres volen que siguem. No sé si el protagonista ho fa per motius morals o simplement per cansament, tant se val. És allò de "atrapeu-me d'una vegada que jo ja estic cansat", molt extrapolable a qualsevol situació qüotidiana. I sobretot, al domini de la vida de cadascú.

l´Autor

Foto de perfil de Magda  Garcia

Magda Garcia

148 Relats

496 Comentaris

39907 Lectures

Valoració de l'autor: 9.58

Biografia:
Vaig néixer i visc actualment a Rubí (Vallès Occidental). Treballo a l'administració pública catalana. He residit a França (Paris, Toulouse) i al Canadà (Vancouver, Montréal). M'agrada escriure per transmetre sensacions creant personatges que mereixen volar per sí mateixos.

He guanyat el primer premi de microrelats de Sant Jordi del Districte Administratiu de la Generalitat de Catalunya dos anys consecutius (abril 2023 i 2024) per votació popular del personal de l'administració.

També he obtingut el 1er Premi de Narrativa del Patronat de l'Ermita dels Sants Metges Sant Damià i Sant Cosme de Sarral (Conca de Barberà) dos anys consecutius (2022 i 2023).

Tinc un parell de contes publicats en llibres digitals a l'Argentina, un relat penjat al blog guimera.info i he estat finalista de diferents concursos.