4 consonants, 3 vocals i l'apòstrof.

Un relat de: MZYbec
T'estimo.
Més enllà d'aquestes set lletres hi podem trobar un significat meravellós o fins i tot un de dur.
En aquestes set lletres, jo només hi trobo un somriure que li acompanya sempre i li regala a tothom, sense pensar.
En aquelles set lletres no hi trobo dolor, només alegria i petons. Tanmateix carícies, però no obstant això hi trobo respecte.
Podriem dir també que hi trobo riures innocents, passejos que durant hores, silencis agradables i sobretot compartits. A més a més hi trobo moments íntims, de reflexió, de lluita, de cantar, de ballar i fer l'imbècil entre altres. De compartir els nostres mals de caps i les bones notícies, de la mateixa manera que hi trobo compartir tot l'amor que sentim.
I és que en quan hi penso en aquestes set lletres, només hi penso en tu i el significat tant meravellós que li hem otorgat.
"Si estimes algú diga-ho", però és irònic perquè per molt que ens estimem, no ens podem permetre aquest luxe. I creu-me quan et dic que per dins exploto al voler-te dir aquesta paraula tant sincera com érem tu i jo.
Així que només ens queden les paraules, i sinó t'ho puc dir en veu alta, ho escric sabent que algun dia t'ho tornaré a dir sense tristesa per la teva absència.
"És quan dormo que hi veig clar", deia Foix.
I ara, després d'haver llegit aquell poema durant anys, podria dir que en quan dormo ho veig tot més clar, per tant et puc dir amb certesa i amb claredat que estimar és de persones valentes i espero que la vida em somrigui per ser-ho però de mentres, t'estimo, amb les 4 consonants, les tres vocals i l'apòstrof.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

MZYbec

1 Relats

0 Comentaris

369 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Últims relats de l'autor