Vida virtual

Un relat de: Magda Garcia
Dominarem l'univers junts. Serem els putos amos. Això és el que li deia en Manuel, el seu soci, quan constatava que el joc que havien creat es venia per internet a una velocitat vertiginosa. El compraven fins i tot al Japó i les valoracions dels usuaris eren exorbitantment positives.

Els hi havien estat útils, i molt, totes les hores dedicades a la creació dels personatges, a l'ambientació del joc, a la constitució d'un equip de treball immillorable…la llàstima és que s'havien quedat sols perquè les parelles ja no suportaven més sopars virtuals.

Comentaris

  • realitat virtual[Ofensiu]
    Atlantis | 13-06-2022

    S’ho han passat més bé en la realitat virtual que a la real?

l´Autor

Foto de perfil de Magda  Garcia

Magda Garcia

145 Relats

479 Comentaris

37795 Lectures

Valoració de l'autor: 9.60

Biografia:
Vaig néixer i visc actualment a Rubí (Vallès Occidental). Treballo a l'administració pública catalana. He residit a França (Paris, Toulouse) i al Canadà (Vancouver, Montréal). M'agrada escriure per transmetre sensacions creant personatges que mereixen volar per sí mateixos.

He guanyat el primer premi de microrelats de Sant Jordi del Districte Administratiu de la Generalitat de Catalunya (abril 2023) i el 1er Premi de Narrativa del Patronat de l'Ermita dels Sants Metges Sant Damià i Sant Cosme de Sarral (Conca de Barberà) els anys 2022 i 2023.

Tinc un parell de contes publicats en llibres digitals a l'Argentina, un relat penjat al blog guimera.info i he estat finalista de diferents concursos.