Un nen entre els avis

Un relat de: Magda Garcia
Pur codi i algorismes. Això és el que ell destil•lava. Abstracció pura. A diferència d'ella que era qualitativa i sensible com una bella rosella nascuda filla única al bell mig d'un camp verd sense cap altra flor.

Aquestes diferències entre ells dos, pertanyents a dues tipologies d’humans, van ser tingudes en compte pels científics que ultimaven el prototip de robot que ajudaria als avis del geriàtric.

Li deien Nene perquè els avis així ho havien triat. Per votació. Les urnes de la residència havien parlat.

Comentaris

  • Comentar el comentari[Ofensiu]
    Prou bé | 20-05-2022

    ...i a mi m'ha agradat molt el que dius al relat dels 60. M'ho prenc com una felicitació
    Gràcies
    Amb total cordialitat

  • Prou bé | 19-05-2022

    Això és el que volen els avis...canalla al seu voltant! Llàstima haver de recórrer a la robòtica!
    Per pensar i molt. Programes d'apropament als avis serien bons també per a nens i adolescents!
    AMB total cordialitat

l´Autor

Foto de perfil de Magda  Garcia

Magda Garcia

147 Relats

487 Comentaris

38625 Lectures

Valoració de l'autor: 9.57

Biografia:
Vaig néixer i visc actualment a Rubí (Vallès Occidental). Treballo a l'administració pública catalana. He residit a França (Paris, Toulouse) i al Canadà (Vancouver, Montréal). M'agrada escriure per transmetre sensacions creant personatges que mereixen volar per sí mateixos.

He guanyat el primer premi de microrelats de Sant Jordi del Districte Administratiu de la Generalitat de Catalunya dos anys consecutius (abril 2023 i 2024) per votació popular del personal de l'administració.

També he obtingut el 1er Premi de Narrativa del Patronat de l'Ermita dels Sants Metges Sant Damià i Sant Cosme de Sarral (Conca de Barberà) dos anys consecutius (2022 i 2023).

Tinc un parell de contes publicats en llibres digitals a l'Argentina, un relat penjat al blog guimera.info i he estat finalista de diferents concursos.