Sastre inaccessible

Un relat de: Magda Garcia
Si el vestit no és per a mi, com és que pregunta sovint quins son els meus colors i teixits favorits? El cotó del Nil en beix, negre i castanyer em fascina. Sobretot combinat amb camisa coll mao amb un toc desenfadat.
Però perdona que insisteixi: si realment el vestit no és per a mi, per què l'he enxampat mesurant pantalons i americanes del meu vestidor?
Potser ho deu fer per compensar la manca de clients i que, justament per aquest motiu, assumeixo des de l’inici del seu projecte el lloguer del local, el sou del dependent i de la cosidora. Fa mesos i mesos que no te vendes ni rep encàrrecs.
El més trist és que no està preparat per assumir-ne el fracàs. Ni per reconèixer el seu desgavellat projecte. Una sastreria selecta, exclusiva, amb magnífics teixits i dissenys innovadors, en un local sublim. Inimitable.
Però en un llogaret aïllat enmig del no res. Si algú s’ha perdut venint no ho sabrem mai. Estem sense cobertura.

Comentaris

  • falta de clients...[Ofensiu]
    PERLA DE VELLUT | 19-04-2023 | Valoració: 10


    Realment no està posat, aquest sastre, al fracàs, ja que vol tenir-ho tot, amb teixits magnífics i bons dissenys. Molt bé, rubinenca.
    Enhorabona.
    Cordialment.
    PERLA DE VELLUT

  • Renoi![Ofensiu]
    Prou bé | 18-04-2023

    Sí que és un projecte amb poc futur i fonament! Ara que si et fa roba per tu de tanta categoria estiguis contenta!
    M'ha agradat!
    Amb total cordialitat

l´Autor

Foto de perfil de Magda  Garcia

Magda Garcia

146 Relats

487 Comentaris

38395 Lectures

Valoració de l'autor: 9.57

Biografia:
Vaig néixer i visc actualment a Rubí (Vallès Occidental). Treballo a l'administració pública catalana. He residit a França (Paris, Toulouse) i al Canadà (Vancouver, Montréal). M'agrada escriure per transmetre sensacions creant personatges que mereixen volar per sí mateixos.

He guanyat el primer premi de microrelats de Sant Jordi del Districte Administratiu de la Generalitat de Catalunya (abril 2023) i el 1er Premi de Narrativa del Patronat de l'Ermita dels Sants Metges Sant Damià i Sant Cosme de Sarral (Conca de Barberà) els anys 2022 i 2023.

Tinc un parell de contes publicats en llibres digitals a l'Argentina, un relat penjat al blog guimera.info i he estat finalista de diferents concursos.