Sastre inaccessible

Un relat de: Magda Garcia
Si el vestit no és per a mi, com és que pregunta sovint quins son els meus colors i teixits favorits? El cotó del Nil en beix, negre i castanyer em fascina. Sobretot combinat amb camisa coll mao amb un toc desenfadat.
Però perdona que insisteixi: si realment el vestit no és per a mi, per què l'he enxampat mesurant pantalons i americanes del meu vestidor?
Potser ho deu fer per compensar la manca de clients i que, justament per aquest motiu, assumeixo des de l’inici del seu projecte el lloguer del local, el sou del dependent i de la cosidora. Fa mesos i mesos que no te vendes ni rep encàrrecs.
El més trist és que no està preparat per assumir-ne el fracàs. Ni per reconèixer el seu desgavellat projecte. Una sastreria selecta, exclusiva, amb magnífics teixits i dissenys innovadors, en un local sublim. Inimitable.
Però en un llogaret aïllat enmig del no res. Si algú s’ha perdut venint no ho sabrem mai. Estem sense cobertura.

Comentaris

 • falta de clients...[Ofensiu]
  PERLA DE VELLUT | 19-04-2023 | Valoració: 10


  Realment no està posat, aquest sastre, al fracàs, ja que vol tenir-ho tot, amb teixits magnífics i bons dissenys. Molt bé, rubinenca.
  Enhorabona.
  Cordialment.
  PERLA DE VELLUT

 • Renoi![Ofensiu]
  Prou bé | 18-04-2023

  Sí que és un projecte amb poc futur i fonament! Ara que si et fa roba per tu de tanta categoria estiguis contenta!
  M'ha agradat!
  Amb total cordialitat

l´Autor

Foto de perfil de Magda Garcia

Magda Garcia

123 Relats

376 Comentaris

28364 Lectures

Valoració de l'autor: 9.46

Biografia:
Vaig néixer i visc actualment a Rubí. Treballo a l'administració pública catalana. He residit a França (Paris, Toulouse) i al Canadà (Vancouver, Montréal). M'agrada escriure per transmetre sensacions i crear personatges que mereixen volar per sí mateixos.

He guanyat el primer premi de microrelats de Sant Jordi del Districte Administratiu de la Generalitat de Catalunya (abril 2023) i el 1er Premi de Narrativa del Patronat de l'Ermita dels Sants Metges Sant Damià i Sant Cosme de Sarral (Conca de Barberà) els anys 2022 i 2023.

També tinc un parell de contes publicats a l'Argentina i he estat finalista de diferents concursos.