RECORDS EN GRIS (II)

Un relat de: Antonio Mora Vergés
Llegia una noticia:

https://societat.e-noticies.cat/una-jutgessa-amenaca-els-mossos-en-un-control-dalcoholemia-23246.html

https://www.elperiodico.cat/ca/societat/20081125/una-jutge-es-resisteix-a-un-test-dalcohol-i-amenaca-els-mossos-79232

I, això em feia recordar un jutge – ja traspassat – al que en més d’una ocasió havia vist presidir en evident estat d’intoxicació alcohòlica.

 

Com jo, el veien altres advocats, i àdhuc ciutadans, i MAI, MAI, MAI, vaig tenir noticia de que des d’alguna instància es prenguessin mesures.

En una ocasió el vaig anar a veure perquè havà redactat una sentència en la que totes les proves confirmaven la innocència del meu defensat, i el FALLO sorprenentment el condemnava, em va dir que fes un escrit demanant aclariment de la Sentència, i li vaig dir, que no ho faria, i que llevat d’una Sentència NOVA al dia següent, interposaria recurs d’Apel·lació en el que òbviament faria esment de l’estat en que es trobava el dia de la vista. Es va emprenyar, em va amenaçar,..., al dia següent però, hi havia NOVA sentència, ADVERTIDOS ERRORES,.., Donde dije digo, digo Diego.

Sospitosament el van “ promocionar” , i no gaire temps desprès, ens assabentàvem de la seva mort en un accident de trànsit.

No és cert allò de 'qualsevol temps passat va ser millor', dissortadament però, tampoc podem afirmar que 'tot temps passat va ser pitjor', perquè vivim un present aterridor.


Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Antonio Mora Vergés

Antonio Mora Vergés

6829 Relats

1114 Comentaris

5187430 Lectures

Valoració de l'autor: 9.67

Biografia:
Antonio Mora Vergés, l'Argentera 1951, col·laborador del setmanari La Forja de Castellar del Vallès, Nova Tarrega, de Tàrrega , Diari de Sabadell, La Tosca de Moià, El Balcó de Montserrat de Vacarisses.
Editor del blog :
coneixercatalunya.blogspot.com ,
col·laborador de les pàgines web www.guimera.info, i els diàris digitals de : www.moianes.net
http://www.naciodigital.cat/manresainfo/
http://www.naciodigital.cat/llusanes/
http://www.naciodigital.cat/elripolles/
http://www.baixllobregatdigital.cat/
e.mail mora.a@guimera.info
e.mail amora@moianes.net
email guimera.mora@gmail.com