QUE EN SABEM DELS AUTORS DE LA DECORACIÓ DE LA BOTIGA DANÉS D’ARENYS DE MAR?.

Un relat de: Antonio Mora Vergés
Degustaven una taca de xocolata, l’un amb nata i l’altre sense, el Pere Albert Carreño, i el Juan Navazo Montero, al interior de la pastisseria Danés a la Rambla Riera del Bisbe Francesc de Pol i Baralt (Arenys de Mar, 1854 - Girona, 1914), 41

Comprava – cal fer-ho i és de justícia - Coquetes d’Arenys, llegia que es fan amb pasta de full arrebossada de sucre caramel·litzat al forn, tenen forma ovalada i allargada, el resultat és una menja molt cruixent, i es recomana consumir-les acompanyant una crema catalana, confitures, mató amb mel o gelat.

Em sorprenia - relativament, encara som al REINO DE ESPAÑA – no trobar cap dada dels autors de la magnifica decoració d’aire modernista, i en demanaré informació a la botiga.

http://www.danes1944.com/es/historia







Per descomptat, si en teniu informació agrairem que ens la feu arribar a l’email coneixercatalunya@gmail.com

Comentaris

  • Bona tasca...[Ofensiu]
    Nil de Castell-Ruf | 07-01-2020 | Valoració: 10

    Hola Antonio!
    Encara que els teus relats de caire arquitectònic i històric no tenen res en comú amb els meus poemes homoeròtics, vull que sàpigues que sempre et llegeixo... I és que l'arquitectura i les arts decoratives des de ben petit m'han atret d'allò més...jo de menut somniava, àdhuc, en masies! Serà que per totes bandes de la meva familia han tingut la s.eva pròpia... fins i tot un puig on hi havia restes d'un castell i restes ibèriques... i documents en català del segle XIII i llatí no cal dir...Bon Any! Nil

l´Autor

Foto de perfil de Antonio Mora Vergés

Antonio Mora Vergés

6914 Relats

1201 Comentaris

5425580 Lectures

Valoració de l'autor: 9.72

Biografia:
Antonio Mora Vergés, l'Argentera 1951, col·laborador del setmanari La Forja de Castellar del Vallès, Nova Tarrega, de Tàrrega , Diari de Sabadell, La Tosca de Moià, El Balcó de Montserrat de Vacarisses.
Editor del blog :
coneixercatalunya.blogspot.com ,
col·laborador de les pàgines web www.guimera.info, i els diàris digitals de : www.moianes.net
http://www.naciodigital.cat/manresainfo/
http://www.naciodigital.cat/llusanes/
http://www.naciodigital.cat/elripolles/
http://www.baixllobregatdigital.cat/
e.mail mora.a@guimera.info
e.mail amora@moianes.net
email guimera.mora@gmail.com